Çözüldü Gigabyte B450M S2H HyperX Fury RAM ve 4650G işlemci ile uyumlu mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhaba Anakart'ı internetten şimdi sipariş vereceğim. Acaba AMD Ryzen 5 Pro 4650G ve HyperX Fury HX432C16FB3/8 RAM (2 tane) uyumlu mudur? ASUS Prime tercih etmedim bunu tercih ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de destekliyor, BIOS güncellemesi lazım.

Çözüm
Peki hocam şimdi alsam BIOS güncellemesi falan lazım mı?

Lazım, elinde eski nesil bir işlemci yoksa bilgisayarcıya falan gitmen gerekir. Varsa önce BIOS'u güncelleyip o şekilde işlemciyi takmalısın ki çalışabilsin işlemci.

Lazım, elinde eski nesil bir işlemci yoksa bilgisayarcıya falan gitmen gerekir. Varsa önce BIOS'u güncelleyip o şekilde işlemciyi takmalısın ki çalışabilsin işlemci.
Hocam şimdi ben Adana'da yaşıyorum elmacık adlı oyuncu mağazası var.Onlarda Hyperx Fury RAM var fakat internettede patriot ram var.Şimdi endişeleniyorum bir şey olur diye.Bir kaç mhz farkı var ve elmacık daha pahalı.Sizce hangisi ve patriot destekler mi? Patriot 2 tane satılıyor hyperx fury bir tane o yüzden hyper x den iki tane alıcağım.Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.

@cumali_032

Patriot destekler fakat gecikme değeri (CL değil, direkt gecikme) HyperX Fury'den daha kötü.

HyperX Fury'nin çipleri daha iyi diye biliyorum zaten, bu bağlamda o daha iyi olur.

@cumali_032

Patriot destekler fakat gecikme değeri (CL değil, direkt gecikme) HyperX Fury'den daha kötü.

HyperX Fury'nin çipleri daha iyi diye biliyorum zaten, bu bağlamda o daha iyi olur.
Yani HyperX Fury iyi tamamdır.Hocam bir şey daha sorucaktım güç kaynağı bu Thermaltake marka alınır mı? Ve kasa alıcağım kasa psu'suz bir şey olmaz herhalde kasayıda kendim seçsem?

@cumali_032

Kötü bir PSU, Thermaltake marka olarak iyi ancak bu PSU'sunu tavsiye etmiyorum.

Bu daha iyi olur.

Kasayı da kendin seçebilirsin, problem yok.

Sisteme bu kasa yeterli gelir yüksek ihtimal.

@cumali_032

Kötü bir PSU, Thermaltake marka olarak iyi ancak bu PSU'sunu tavsiye etmiyorum.

Bu daha iyi olur.

Kasayı da kendin seçebilirsin, problem yok.

Sisteme bu kasa yeterli gelir yüksek ihtimal.
Hocam elmacık'tan alıcağım.Adam bile bile söyledi gameboost psu çok kaliteli değil dedi.O yüzden önermem dedi.Anakart ve psu internetten alıcağız o zaman? Cougar iyi mi hocam?

@cumali_032

Doğru diyor, Gamebooster PSU'lar kaliteli değil.

Cougar iyi bir markadır, XTC serisi PSU'ları da aslında bu fiyata göre gayet iyi. Bu fiyatlarda FSP HV Pro alternatifi ancak XTC 600 daha iyi.

Anakartı alıyorsun ancak bir şekilde BIOS'u güncelletmen lazım, onu da belirtmemde fayda var 4650G ile kullanabilmen için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı