Parça parça bilgisayar toplamaya başladım Valorant oynarken ya da herhangi bir şeyde kulaklıktan ses gelmesi için anakart yeter mi? Yoksa ayrıca bir ses kartı almam gerekiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Anakart modeli.
Hocam kulaklık takılı olunca son seste boşta tsssss diye bir ses geliyor tabii. Ama 5 10 liralık ses karlarıyla çözülüyor. Ama onlarda kaliteli değil. Ama boşta iken son sese almayın tsss sesini duymazsınız. Oyunlar da duymazsınız o sesi.
Hocam kulaklık takılı olunca son seste boşta tsssss diye bir ses geliyor tabii. Ama 5 10 liralık ses karlarıyla çözülüyor. Ama onlarda kaliteli değil. Ama boşta iken son sese almayın tsss sesini duymazsınız. Oyunlar da duymazsınız o sesi.
Yok hocam. Biraz da kulaklık kalitesine bağlı diye biliyorum. Anakart da aman aman olmadığı için ama bana göre gayet iyi. Tiz fazla gelebilir. Dediğim gibi. Oyunlarda sıkıntı çıkmaz.
Yok hocam. Biraz da kulaklık kalitesine bağlı diye biliyorum. Anakart da aman aman olmadığı için ama bana göre gayet iyi. Tiz fazla gelebilir. Dediğim gibi. Oyunlarda sıkıntı çıkmaz