A AYDINBEY.01 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #11 Kayseri Mantısı dedi: Nasıl farklı? Sorununuzu detaylı açıklayın, fotoğraf bırakın. Genişletmek için tıkla... Şunu girişi şeklinde. DjKedi dedi: Eki Görüntüle 836827 Eğer resimde görülen gibi değilse sıkıntı var, eğer böyleyse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Böyle hocam ama bazı SSD'ler 3 kancalı gibi bazıları 2. Her M.2 SSD uyumlu olur mu? Megaton dedi: Aldığınız M.2 mi olmadı? NVMe girişi mevcut o anakartta. Genişletmek için tıkla... Her türlü M.2 SSD'i uyumlu olur o zaman. (Almadım almayı düşünüyorum.) Dosya Ekleri Adsız.png 357,6 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Kayseri Mantısı dedi: Nasıl farklı? Sorununuzu detaylı açıklayın, fotoğraf bırakın. Genişletmek için tıkla... Şunu girişi şeklinde. DjKedi dedi: Eki Görüntüle 836827 Eğer resimde görülen gibi değilse sıkıntı var, eğer böyleyse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Böyle hocam ama bazı SSD'ler 3 kancalı gibi bazıları 2. Her M.2 SSD uyumlu olur mu? Megaton dedi: Aldığınız M.2 mi olmadı? NVMe girişi mevcut o anakartta. Genişletmek için tıkla... Her türlü M.2 SSD'i uyumlu olur o zaman. (Almadım almayı düşünüyorum.)
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 15 Ocak 2021 #12 M.2 SATA ve NVMe destekli B450M S2H. Uyumlu olur o SSD.