Madjack Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 95 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Gigabyte B450M S2H kullanıyorum. BIOS modeli F63D fakat sitesinde böyle bir güncelleme yok, F63a var. Ben nasıl bir güncelleme yolu izleyeceğim?
Gigabyte B450M S2H kullanıyorum. BIOS modeli F63D fakat sitesinde böyle bir güncelleme yok, F63a var. Ben nasıl bir güncelleme yolu izleyeceğim?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.339 Çözümler 952 14 Ekim 2023 #11 SdtCngz dedi: Bazı arkadaşlar com.tr linki vermişler. Bildiğim kadarıyla o site Official değil.comdan indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Fark etmez aynı BIOS'lar, sadece global siteye BIOS biraz daha erken geliyor, com.tr de Gigabyte resmi sitesi. Son düzenleme: 14 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
SdtCngz dedi: Bazı arkadaşlar com.tr linki vermişler. Bildiğim kadarıyla o site Official değil.comdan indirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Fark etmez aynı BIOS'lar, sadece global siteye BIOS biraz daha erken geliyor, com.tr de Gigabyte resmi sitesi.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #12 Marix dedi: Fark etmez aynı BIOS'lar, sadece global siteye BIOS biraz daha erken geliyor, com.tr de Gigabyte resmi sitesi. Genişletmek için tıkla... Birkaç kez burada resmî olmadığını yazmıştı arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Fark etmez aynı BIOS'lar, sadece global siteye BIOS biraz daha erken geliyor, com.tr de Gigabyte resmi sitesi. Genişletmek için tıkla... Birkaç kez burada resmî olmadığını yazmıştı arkadaşlar.
KS KS Madjack Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 95 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #13 Kokona Shiki dedi: V2 BIOS'unu nasil V1'e yukledin ki? Dogrulama hatasi aldigini simdi farkettim. Genişletmek için tıkla... V2 değilse o halde f63d ne alakaydı güncellemeden önce bu yüklüydü de Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: V2 BIOS'unu nasil V1'e yukledin ki? Dogrulama hatasi aldigini simdi farkettim. Genişletmek için tıkla... V2 değilse o halde f63d ne alakaydı güncellemeden önce bu yüklüydü de