Gigabyte B450M S2H Onboard görüntü alınır mı?

Jaqennn

Decapat
Merhaba, ekran kartımı servise göndermeyi düşünüyorum. Ekran kartım olmadan bu anakart ile bilgisayarı açabilir miyim?
Anakartlarda onboard olayı oluyormuş sanırım benim anakartım ekran kartı olmayan bilgisayarı çalıştırır mı?

Eğer işlemciniz APU değilse görüntü alamazsınız. Ryzen işlemcilerde dahili GPU bulunmuyor, sadece APU işlemcilerde var.

R3 2200G gibi sonunda G yazan bir işlemciye sahipseniz bu mümkün ama onun dışında görüntü alamazsınız.

Onboard, işlemcinin içinde bulunan grafik kartına denir. İşlemcinizin eğer sonunda "G" harfi bulunuyorsa içinde grafik kartı vardır. Bu işlemcilere APU denir. "G" harfi, Ryzen serisine özeldir.
Sorunuza gelecek olursak; işlemciniz APU ise monitör kablosunu anakarta bağlayarak görüntü elde edebilirsiniz.

İşlemci modelim: AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz/3.9GHz 19MB Önbellek 65W 2.Nesil Multipack ( Kutusuz ) İşlemci bu işlemciyle ekrran kartı olmadan kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…