B Bedirhanbulut2650 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 142 18 Temmuz 2020 #1 Merhabalar, ben kendime PC topluyorum da alacağım anakart hakkında aklıma bir soru takıldı. Alacağım RAM 3200 MHz ama anakartın özelliklerinde 3200 MHz (o.c) diyor destekler mi yoksa herhangi bir şey mi yapmam gerekiyor? Alacağım anakartın linki bu: Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com .
Merhabalar, ben kendime PC topluyorum da alacağım anakart hakkında aklıma bir soru takıldı. Alacağım RAM 3200 MHz ama anakartın özelliklerinde 3200 MHz (o.c) diyor destekler mi yoksa herhangi bir şey mi yapmam gerekiyor? Alacağım anakartın linki bu: Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com .
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 18 Temmuz 2020 #2 Problem çıkmaz hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 18 Temmuz 2020 #3 Evet destekler. BIOS'a girip XMP ayarını açacaksınız. Oradan profil seçeceksiniz ve ayarlarınızı kaydedip çıkacaksınız. Bu kadar.
Evet destekler. BIOS'a girip XMP ayarını açacaksınız. Oradan profil seçeceksiniz ve ayarlarınızı kaydedip çıkacaksınız. Bu kadar.
B Bedirhanbulut2650 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 142 18 Temmuz 2020 #4 BrokenHeartS dedi: Problem çıkmaz hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler gerçekten çok hızlısınız helvaci dedi: Evet destekler. BIOS'a girip XMP ayarını açacaksınız. Oradan profil seçeceksiniz ve ayarlarınızı kaydedip çıkacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Peki çok teşekkürler. helvaci dedi: Evet destekler. BIOS'a girip XMP ayarını açacaksınız. Oradan profil seçeceksiniz ve ayarlarınızı kaydedip çıkacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Müsaitseniz PC özelliklerimi size söylersem bir yorum yapabilir misiniz ben pek PC'lerden anlamam da. Son düzenleme: 18 Temmuz 2020
BrokenHeartS dedi: Problem çıkmaz hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler gerçekten çok hızlısınız helvaci dedi: Evet destekler. BIOS'a girip XMP ayarını açacaksınız. Oradan profil seçeceksiniz ve ayarlarınızı kaydedip çıkacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Peki çok teşekkürler. helvaci dedi: Evet destekler. BIOS'a girip XMP ayarını açacaksınız. Oradan profil seçeceksiniz ve ayarlarınızı kaydedip çıkacaksınız. Bu kadar. Genişletmek için tıkla... Müsaitseniz PC özelliklerimi size söylersem bir yorum yapabilir misiniz ben pek PC'lerden anlamam da.