Gigabyte B450M S2H Realtek stereo problemi

Oyuncanavarii

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartı sıfır aldım, eski anakartım Biostar H110MHC idi ve seste hiçbir sıkıntı yoktu. Kendi driverlerini yükledim, Gigabyte Realtek Audio'yu, yani neyi denediysem ses bir türlü pürüzsüz olmadı. Stereo deniyorum 2+1 hoparlörüm var ancak sol ve sağı test etme yerinde hem solu test ederken hem sağı test ederken 3 hoparlörden de ses geliyor, hem sol hem sağ aynı sesleri veriyor. Oyun oynarken özellikle fark ediliyor, LOL'de minyonlar harekete geçti vs. derken çok belli oluyor sesin üst üste bindiği. Ve ses açma yerinde 80-90'lara getirince de belli oluyor, cızırtılar oluyor. Önceden olmuyordu, ses ses üzerine biniyor gibi. Hangi driveri yüklesem de çare bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Gigabyte'ın ses kalitesi bu kadar kötü olamaz herhalde. Kulaklık ile denediğimde de stereoda iki kulaklığa da ses veriyor sol, sağı ayırmıyor. Kulaklık takılıyken kulaklık sanallaştırmayı kapatınca solu, sağı ayırıyor ancak onda da yüzde 10'da olsa yine de geliyor diğer tarafın sesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverları kaldırırken güvenli modda ddu ile kaldırın. Driver booster ile driver kurmaya çalışın. Bende aynı anakartı kullanıyorum ancak benim kulaklığımın kendi ses kartı olduğu için kartın ses kartını 1+1 hoparlörde deneyebildim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Siz bios dosyanızı güncelleyin bence.
F51D Bios Dosyası en güncel dosya

Driverları kaldırırken güvenli modda ddu ile kaldırın. Driver booster ile driver kurmaya çalışın. Bende aynı anakartı kullanıyorum ancak benim kulaklığımın kendi ses kartı olduğu için kartın ses kartını 1+1 hoparlörde deneyebildim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Siz bios dosyanızı güncelleyin bence.
F51D Bios Dosyası en güncel dosya
Gigabytenin kendi sitesinde en güncel f50 gözüktüğü için onu yüklemiştim yarın bunu deneyeyim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı