Gigabyte B450M S2H RGB Kontrolü

Gayette kullanılıyor arkadaş neden yanlış bilgi veriyorsun ? Doğru yerlere takarsan takır takır çalışıyor.

ss yada vidyo atarsanız özür dilicem.Benimde b450m anakartım var.sizide aynıysa lütfen nasıl çalıştığını söyleyin.yabancı forumlarda bile sıkıntılı olduğunu söylerlerken sizin çalıştırmanız süper bir şey.
Çalışıyor RGB ama masaüstü’den yönetmezsin bios ile yönetebilirsin. Tek cevap bu diğer cevapları okumana gerek yok.

onda bendede sıkıntı yok.Biostan ayarlaya biliyorsun ama sadece 7 renk değişimi yapabiliyorsun

MSİ B250M anakartlarda bu şekilde, paran yoksa ışıkta yok kısaca. RGB ve ARGB istiyorsan para verip daha üst segment modele yönelmen gerekiyor. Gigabyte zaten alt segmenti umursamıyor.

Sadece STATIC mod aktif bende. Tek renk kullanabiliyorum. Çözümünü bilen varmı?

Bir şey soracağım, hortlatmak gibi olacak ama sorun hala devam ediyor mu?

RGB yazsın diye yapmışlar. Bende aynı anakartı kullanıyorum şahsen rakiplerine göre sağutması ve RGB özelliği için satın aldım. Bunun yazılım kırma muhabbetini yapamıyormuyuz? Çok saçma böyle olması ne demek animasyon ekleyemiyoruz.?

Bende az önce rgb fusion programını yükledim. Çalışmıyor gerçekten. Arkadaşlar haklı. Daha sonra o programın rgb fusion 19080102 sürümünü buldum. Bu sorunsuz çalışıyor bilginize.

Bende az önce rgb fusion programını yükledim. Çalışmıyor gerçekten. Arkadaşlar haklı. Daha sonra o programın rgb fusion 19080102 sürümünü buldum. Bu sorunsuz çalışıyor bilginize.
Pulse vs şeklinde animasyonlar aktifmi? Yoksa tek renk olarakmı yanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…