Gigabyte B450M S2H RGB LED Kontrolü

cesurdoganx

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1521662935
Gigabyte B450M S2H anakartım mevcut. Anakartın özelliklerinde RGB LED'i olduğu yazıyor fakat RGB Fusion programı ile herhangi bir değişiklik yapamıyorum. Anakarta bir bağlantı mı yapmak gerek?

Evet bağlamanız gerek. Bakın CPU fanının sol altında erkek 4 pinli çıkıntı var RGB kontrolcünüzü oraya bağlamalısınız.
Teşekkürler. Fakat kasada öyle bir kablo göremedim. Çıkışı psu'dan olması gerek değil mi?

İçinden kontrolcü çıkması gerekiyor kasanızın. Ama bu sorunu bir çok arkadaş yaşadı, satın aldığınız yerle iletişim kurun göndersinler.

İçinden kontrolcü çıkması gerekiyor kasanızın. Ama bu sorunu bir çok arkadaş yaşadı, satın aldığınız yerle iletişim kurun göndersinler.
İçinde öndeki fanları kontrol etmek için kontrolcü var fakat ben anakart üstündeki ledleri açmak istiyorum.

Anakartınızın üzerinde led bulunmamakta. Ben olayı yanlış anlamışım uzamış. RGB LED onun girişi olduğunu belirtiyor.
Teşekkür ederim bende bunun cevabını arıyordum. Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…