Gigabyte B450M S2H Secure Boot kapatma

metozik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows kurulum yapacağım, USB'yi hazırladım ama bu görselde anlatılan kısmı BIOS'ta bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20201028-182613_Samsung Internet.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 1.952
Bilgisayarı kapat. Açarken anakartının belirlediği BIOS tuşuna sürekli bas. (F2 ve DEL olabilir.) Ardından yazıda geçen bölüme gel. Ayarlamayı yap. BIOS ayarlarını kaydedip geri çık.

CSM Enabled durumdaysa ayar yapmana gerek yok.

Arkadaşlar Windows kurulum yapacağım, USB'yi hazırladım ama bu görselde anlatılan kısmı BIOS'ta bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
BIOS'a girdikten sonra boot menüsü değil de security menüsüne baktınız mı ?

BIOS ayarlarından CSM yi disable durumuna getirin, getirdikten sonra Secure Boot ayarı çıkıyor ona basın ve off'a çekin.

Arkadaşlar secure veya Boot diye bir sekme yok. BIOS sekmesi var. Orada CSM Support enabled yaziyor fotoda görünüyor. Ben henuz USB takmadim. Bu halde iken takip kurmayı deneyeyim mi?

Dosya Ekleri

• 20201028_185734.jpg
    183,6 KB · Görüntüleme: 2.796
Arkadaşlar secure veya Boot diye bir sekme yok. BIOS sekmesi var. Orada CSM Support enabled yaziyor fotoda görünüyor. Ben henuz USB takmadim. Bu halde iken takip kurmayı deneyeyim mi?
CSM Support var onu kapat. Çıkıyor alt tarafta secure boot.

CSM "Enable" durumda iken Boot Menu'süne girmeye çalıştığımda hata verdi.

CSM "Disable" yapıp Secure Boot'uda "Disable" yapınca hata vermeden çalıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…