Gigabyte B450M S2H sistemde driverlar kurulmalı?

Kutay67

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı kurdum. Windows 10 Update'lerini yaptım kalan sürücülerin linkini atar mısınız, hangileri indirilmeli?

Anakartım Gigabyte B450M S2H.
Ekran kartım MSI GTX1660S Gaming X.

Bir de harddiskim bu, bilgisayar kısmında gözükmüyor. Ne yapmalıyım?

Anakarta yüklemeniz gereken sürücüler destek sayfasında var.

Gigabyte'ın sitesinde hepsi var oradan indirebilirsiniz.

Windows 10 Update'lerini yaptım.
Güzel.

İndirerek direkt hızlı kurulum yap: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
NVIDIA Türkiye'nin sitesindeki driverda kurulum hatası alırsan NVIDIA Global'deki bu sürücüyü dene: Geforce Driver Results | NVIDIA

Windows 10 64-bit başlığı altından AMD Chipset Drivers yazanı indir ve kurulum yap. Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Win10 Auto Installation Program olanı indir. ZIP dosyası şeklinde inecektir, o ZIP dosyasının içindeki klasörü masaüstüne çıkart ve çıkarttığın klasörün içindeki setup.exe'yi çalıştır.

Yönergelere göre ses sürücünü buradan güncelle: Realtek High Definition Audio Driver

Harddiskin için disk yönetimine gir ve disk yönetiminde aşağıda ayrılmamış şekilde gözüken harddiskine sağ tıkla ve harf ataması yap. Harf ataması yapınca gelmezse sağ tıkla ve biçimlendir NTFS olarak.

Disk sorununu videolar ile çözdüm sağolun yine de. Driverları belirttiğiniz şekilde indireceğim hocam

Disk sorununu videolar ile çözdüm sağolun yine de. Driverları belirttiğiniz şekilde indireceğim hocam
İyi günler hocam yardım edebildiysek ne mutlu bize iyi oyunlar, iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…