F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 26 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Sistemime format attım. SIV programını indirdim fakat kuramıyorum. Fotoğrafta olduğu gibi kalıyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri Adsız.png 9,1 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar merhaba. Sistemime format attım. SIV programını indirdim fakat kuramıyorum. Fotoğrafta olduğu gibi kalıyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.471 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Aralık 2021 #2 App Center indirin. App Center üzerinden kurulum yapın. Artı 0 Eksi
KS KS F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 26 Aralık 2021 #3 Etandaloth dedi: App Center indirin. App Center üzerinden kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Onda da böyle bir hata alıyorum. App Center dosyasını tekrar indirirek kurdum. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Konu kilitlenebilir. Dosya Ekleri Adsız2.png 3,7 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 26 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Etandaloth dedi: App Center indirin. App Center üzerinden kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Onda da böyle bir hata alıyorum. App Center dosyasını tekrar indirirek kurdum. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Konu kilitlenebilir.