kifkaf Hectopat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 900 Çözümler 4 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, Bilgisayara UEFI kurulum ile Windows 10 yükleyecektim. UEFI kurulumu seçiyorum ama kabul etmiyor. Anakart modeli GIGABYTE B450M S2H. (USB 3.0 portuna takılı.) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2019
Merhaba arkadaşlar, Bilgisayara UEFI kurulum ile Windows 10 yükleyecektim. UEFI kurulumu seçiyorum ama kabul etmiyor. Anakart modeli GIGABYTE B450M S2H. (USB 3.0 portuna takılı.)
H Hardware_Lover Kilopat Katılım 26 Şubat 2016 Mesajlar 296 Makaleler 1 6 Mayıs 2019 #2 Dostum aslında biraz saçma bir soru olacak ama USB bellek oluştururken hangi programı ve dosya sistemini kullandın ?
Dostum aslında biraz saçma bir soru olacak ama USB bellek oluştururken hangi programı ve dosya sistemini kullandın ?
kifkaf Hectopat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 900 Çözümler 4 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2019 #3 Hardware_Lover dedi: Dostum aslında biraz saçma bir soru olacak ama USB bellek oluştururken hangi programı ve dosya sistemini kullandın ? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm sorunu. Önyüklemeleri geçersiz kıl diye bir seçenek var Save&Exit kısmında ordan UEFI kurulumu seçerek hallettim.
Hardware_Lover dedi: Dostum aslında biraz saçma bir soru olacak ama USB bellek oluştururken hangi programı ve dosya sistemini kullandın ? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm sorunu. Önyüklemeleri geçersiz kıl diye bir seçenek var Save&Exit kısmında ordan UEFI kurulumu seçerek hallettim.