Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum bu yüzden BIOS güncellemesi yapmam gerek sanırım. Fakat Windows 11'i destekleyen sürüm tam değil. Benim sürümüm F1, F62D'ye geçmeli miyim ya da Windows 11'e geçmek için acele mi ediyorum?
Geçmek istiyorum fakat sistemim yeterli midir? İşlemcim Ryzen 3 3100, ekran kartım 5500xt 8GB. Ya da veri kaybı yaşar mıyım, yani Windows 11 bana sıkıntı çıkartır mı yoksa sorunsuz çalışır mı?
F61 sürümü Windows 11 destekliyor sadece fTPM ayarını açacaksın manuel olarak güncel BIOS F62D sürümünde varsayılan olarak açık konumunda oluyor ayrıca sonunda harf var ise beta sürümüdür sıkıntı çıkarabilir.
F61 sürümü Windows 11 destekliyor sadece fTPM ayarını açacaksın manuel olarak güncel BIOS F62D sürümünde varsayılan olarak açık konumunda oluyor ayrıca sonunda harf var ise beta sürümüdür sıkıntı çıkarabilir.