Gigabyte B450M S2H V2 ile Ryzen 3 2200G kullanmak

karaliovski

Hectopat
Arkadaşlar bu anakart ile işlemciyi sipariş ettim, ama bir sorum olacak ben bu sistemi APU olarak kullanacağım. İşlemciyi montajladıktan sonra, monitör kablosunu direkt onboard olarak görüntü çıkışlarına takarsam çalışır değil mi? Ekstra bir şey yapmama gerek yok sanırım.

2x8 16 GB 3200 MHz apacer RAM'leri sipariş ettim, 3200 MHz hızında kullanmak için geldiğinde yine buraya konu açmayı düşünüyorum.
BIOS ayarlarından "Advanced" veya "Memory" kısmında X.M.P veya D.O.C.P olacak. Onu açıp kaydediyorsun BIOS'u. Bu kadar. Yine de konu açabilirsiniz. BIOS biraz sakıncalı yerdir. Videolara bakarak da yapabilirsiniz. Konu açarken bütün sistemi belirtin.

Merhaba,

Aynı işlemci anakart kombinasyonunu HTPC sistemimde kullanıyorum. Onboard grafikten görüntü alıyorum. Bende 4K YouTube videoları takılıyor. İşlemci ve GPU frekansım olmaması gereken bir şekilde dalgalanıyor.

Sizde durum nedir? Sorun bendeyse anakartı iade etmem gerekecek. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
@karaliovski Sistemi kurdunuz mu?
Sorun windows 10 HDR modundan kaynaklanıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…