Gigabyte B450M S2H V2 vs MSI B450-A PRO Max

Türkolog34

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600, R3 3100
Selam arkadaşlar. Daha önce bu iki anakartın karşılaştırması yapılmış ve gerek MOSFET soğutucusu gerek fazladan CPU güç girişi barındırmasından mütevellit B450M S2H V2 önerilmiş konu kirliliği yapmak istemiyorum fakat benim durumum biraz farklı. Bir buçuk hafta önce R3 3100 işlemcisini almıştım fakat ya anakartımın BIOS sürümü eski olduğundan ya da sıfır olarak almış olduğum işlemci bozuk olduğundan dolayı sisteme görüntü gelmedi. 2 farklı bilgisayarcı sorunumu halledemeyince ben de kendi başımın çaresine bakmaya karar verdim. B450M S2H V2 modelini almak istiyorum fakat o gelene kadar işlemciyi iade etme sürem dolmuş oluyor. Çarşamba günü 14 gün oluyor işlemciyi alalı. Diğer yandan MSI'ın anakartını alırsam Amazon Prime ile salı günü anakart elimde olmuş oluyor ve işlemci bozuk mu çalışıyor mu test edebilmiş oluyorum. Eğer bozuksa da 14 gün geçmediği için iade edebiliyor oluyorum. Benim durumumda olsaydınız ne yapardınız acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI anakartı daha önce kullandım, ben açıkçası tavsiye etmiyorum, özellikle ekran kartını çok sök tak yaparsanız ekran kartının demiri ister istemez ses kartının transistörlerine değiyor ve onlar bi süre sonra eğil düzelt eğil düzlet kopma seviyesine gelmişti, o transistörler kesinlikle daha aşağıda yapılmalıydı. ses kartının mikrofonunu beğenmedim çok cızırtı çıkarıyordu. Ayrıca CPU güç girişi 2 pin, çok bilgim olmamakla birlikte ne kadar etki eder bilmiyorum fakat ben şuan bahsettiğin GIGABYTE modelinden memnunum, ses kartı diğer üst düzey anakartlara göre makul düzeyde, artık gerisi senin tercihin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…