X XessLook Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 81 2 Ekim 2020 #1 Uyum konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Paylaşılan destek listesinde bu model bulunmuyor. Anakart. RAM.
Uyum konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Paylaşılan destek listesinde bu model bulunmuyor. Anakart. RAM.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #2 Anakartın sitesinde paylaşılan "RAM destek listesi" veya "RAM uyum listesi" gibi bir şey değil. O listedeki ürünler denenmiş ve çalışmış ürünlerin listesi. Uyum konusunda bir sıkıntı olmaz. Anakart Bellek destek listesindeki RAM'ler harici RAM takmak Elimde ga-g41m combo anakart var. Bellek destek listesindeki RAM'ler haricinde RAM taksam açma oranı nedir? Bilgisi olan yardım edebilir mi ? Teşekkürler. www.technopat.net Recep Baltaş'ın mesajını okuyun.
Anakartın sitesinde paylaşılan "RAM destek listesi" veya "RAM uyum listesi" gibi bir şey değil. O listedeki ürünler denenmiş ve çalışmış ürünlerin listesi. Uyum konusunda bir sıkıntı olmaz. Anakart Bellek destek listesindeki RAM'ler harici RAM takmak Elimde ga-g41m combo anakart var. Bellek destek listesindeki RAM'ler haricinde RAM taksam açma oranı nedir? Bilgisi olan yardım edebilir mi ? Teşekkürler. www.technopat.net Recep Baltaş'ın mesajını okuyun.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Ekim 2020 #3 Aynı ikilinin 8 ve 8 olarak ayrıca alınmış RAM'lerini kullanıyorum. İşlemciye bağlı olarak sorunsuz şekilde 3600 MHz'de çalışıyor.
Aynı ikilinin 8 ve 8 olarak ayrıca alınmış RAM'lerini kullanıyorum. İşlemciye bağlı olarak sorunsuz şekilde 3600 MHz'de çalışıyor.
X XessLook Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 81 2 Ekim 2020 #4 İşlemci olarak R3 3100 almayı düşünüyorum.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #5 XessLook dedi: İşlemci olarak i3 3100 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... R3 demek istediniz herhalde.
XessLook dedi: İşlemci olarak i3 3100 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... R3 demek istediniz herhalde.