Gigabyte B450M-S2H ve MSI Core Frozr S uyumu

XxNoMercy

Centipat
İşlemcimin stok fanı yeterli olmadığı için hava soğutmalı bir soğutucuya geçmek istiyorum. Anakartımın RAM slotları dolu olduğu için RAM'lerle herhangi bir temas olur mu şüphesindeyim. MSI GG Core Frozr S anakartıma sığar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcimin stok fanı yeterli olmadığı için hava soğutmalı bir soğutucuya geçmek istiyorum. Anakartımın RAM slotları dolu olduğu için RAM'lerle herhangi bir temas olur mu şüphesindeyim. MSI GG Core Frozr S anakartıma sığar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bende aynı soğutucuyu almayı düşünüyorum aynı anakarta sahibim. Bir arkadaşımız aynı anakarta Arctic 34 frezerr Duo'yu sığdırmış. Ölçülere baktığımızda bu sogutucu ondan daha dar oldugu için RAM tarafında bile sorun yasatacagını düşünmüyorum. Ama kullan arkada varsa daha net cevap olur benim ki tahmini.

Bende aynı soğutucuyu almayı düşünüyorum aynı anakarta sahibim. Bir arkadaşımız aynı anakarta Arctic 34 frezerr Duo'yu sığdırmış. Ölçülere baktığımızda bu sogutucu ondan daha dar oldugu için RAM tarafında bile sorun yasatacagını düşünmüyorum. Ama kullan arkada varsa daha net cevap olur benim ki tahmini.
Alıcam bakalım aldığım zaman her hangi bi sıkıntı olmazsa buraya yazarım sanırsam arkadaşın dediği gibi yapıcam .
RAM'lerin olduğu yöne takmazsanız sığacaktır yüksek ihtimalle.

Bu tarz soğutucuların yönünü değiştire biliyor muyuz?

Haber edersiniz bende yakında alacağım. Çift fanlı soğutucu modellerinde fan yönü değiştirilebiliyor. Ama tek fanın egzoz fanına bakması hava sirkülasyonunu düşürdüğü için sıcaklıklar bir tık daha fazla olabilir.

Sanırsam pek bir problem olacağını düşünmüyorum işlemcimin stok fanı ile beraber işlemcim 85 dereceyi görüyor acayip tedirgin oldum.
Hocam RAM'lere değmesi sıkıntı çıkarmaz. Eğer bariz şekilde bastırırsa sıkıntı olur.

Benim şu anki stok soğutucum da RAM'lere değiyor herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar stok soğutucu yetmediği için değiştirmeyi düşünüyorum.

Sanırsam pek bir problem olacağını düşünmüyorum işlemcimin stok fanı ile beraber işlemcim 85 dereceyi görüyor acayip tedirgin oldum.

Benim şu anki stok soğutucum da RAM'lere değiyor herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar stok soğutucu yetmediği için değiştirmeyi düşünüyorum.

aldınız mı hocam aynı anakart bende de var bende bu soğutucuyu düşünüyorum sığdı mı ?

Hocam bende alacağım sığdı mı acaba veya fotoğraf ile de örnek gösterebilirseniz çok iyi olur.😊

Hocam RAM'lere temas yok gibi duruyor arasında 2mm falan mesafe var şu anlık pek bir deneyimim olmadı sıkıntı olacağınıda düşünmüyorum montaj kısmı bayağı yorucak seni haberin olsun şimdiden kolay gelsin inşallah hayrını görürsün :)

Dosya Ekleri

• 1F27B7DD-FF0D-481B-87EC-4D903329D3C9.jpeg
    1F27B7DD-FF0D-481B-87EC-4D903329D3C9.jpeg
    1,4 MB · Görüntüleme: 127
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı