J Justpub Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 629 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #11 Hocam hersey otomatikte kullanıyor iseniz sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız. Son olarak fan genelde hangi hızda dönüyor benim bazı zamanlar fan aşırı hızlı dönüp fazla hava sesi çıkarıyor. @XxNoMercy
Hocam hersey otomatikte kullanıyor iseniz sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız. Son olarak fan genelde hangi hızda dönüyor benim bazı zamanlar fan aşırı hızlı dönüp fazla hava sesi çıkarıyor. @XxNoMercy
XxNoMercy Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 8 3 Temmuz 2020 #12 Genelde oyun oynadığım için oyun içi sıcaklık değerim 65 geçmiyor genelde altında oluyor hiçbir ayarını değiştirmedim fan hızı normalde.
Genelde oyun oynadığım için oyun içi sıcaklık değerim 65 geçmiyor genelde altında oluyor hiçbir ayarını değiştirmedim fan hızı normalde.
ertmee Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 433 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2020 #13 OC denediniz mi hiç?
XxNoMercy Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 8 1 Ağustos 2020 #14 Maalesef denemedim gerek duymadım