Gigabyte B450M S2H ve R3 1200 AF Uyumu

hzmendel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler dilerim. Hepsiburada üzerinden anakart(B450 S2H) RAM (Adata XPG spectris 3000MHz) ve işlemci olarak da(R3 1200 AF) almayı düşünüyorum. Fakat bu AF modeli yenilendiği için benim BIOS güncellemesi yapmam gerekir mi? Ya da açılır mı sistem direkt olarak? Çünkü eğer BIOS güncellemesi gerekirse yapamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi bazı anakartlarda 2. nesil Ryzen'ler için gerekli diye biliyorum. Yani 1. nesil için gerek yok.
Ama af modeli ya oyüzden sordum. Birde parçaları hepsiburada üzerinden hepsi burada satıcısı olarak onlardan alsam problem çıkmaz değil mi garanti belgesi işlemleri filan.

Teşekkürler içim rahatladı bir de şey soracağım size Hepsiburada da TechBurada diye bir satıcı var daha ucuz orada oradan alsam problem çıkar mı?
Oradan hiç satın alım yapmadım fakat N11 ve Amazon'da da satış yapıyorlar. Satın alım yapmadan önce yorumlarına bakın çok sıkıntı çıkmadıysa alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı