iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 956 29 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar, bugün sistemimi kurdum. Windows'u flasha attım, kasaya taktım UEFI olarak Kingston M.2 SSD'yi seçip kuruluma girmek istiyorum, fakat Gigabyte yazan yerde kalıyor ekran. Pek anlamıyorum ne yapmam gerek?
Arkadaşlar, bugün sistemimi kurdum. Windows'u flasha attım, kasaya taktım UEFI olarak Kingston M.2 SSD'yi seçip kuruluma girmek istiyorum, fakat Gigabyte yazan yerde kalıyor ekran. Pek anlamıyorum ne yapmam gerek?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.416 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 29 Aralık 2019 #2 Rufus programı ile önyüklenebilir USB yaptınız mı? Büyük ihtimalle sorununuz bundan kaynaklanıyor.
troyn666 Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 780 Çözümler 4 29 Aralık 2019 #3 Windows 7 mi, Windows 10 mu kurmaya çalışıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 956 29 Aralık 2019 #4 Motionless IN White dedi: Rufus programı ile önyüklenebilir USB yaptınız mı? Büyük ihtimalle sorununuz bundan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım Rufus'la. troyn666 dedi: Windows 7 mi, Windows 10 mu kurmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 10. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
Motionless IN White dedi: Rufus programı ile önyüklenebilir USB yaptınız mı? Büyük ihtimalle sorununuz bundan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım Rufus'la. troyn666 dedi: Windows 7 mi, Windows 10 mu kurmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 10.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.793 Makaleler 26 Çözümler 512 29 Aralık 2019 #5 Windows dosyalarını sürükleyip USB ye kopyaladıysanız olmaz öyle. Rufus indirip GPT biçiminde USB ye yazdıracaksınız.
Windows dosyalarını sürükleyip USB ye kopyaladıysanız olmaz öyle. Rufus indirip GPT biçiminde USB ye yazdıracaksınız.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.416 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 29 Aralık 2019 #6 iCommen dedi: Hayır yapmadım Rufus'la. 10. Genişletmek için tıkla... Rufus GPT biçiminde ayarlayıp deneyin, sorununuz bundan kaynaklanıyor.
iCommen dedi: Hayır yapmadım Rufus'la. 10. Genişletmek için tıkla... Rufus GPT biçiminde ayarlayıp deneyin, sorununuz bundan kaynaklanıyor.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 956 29 Aralık 2019 #7 Emir M. dedi: Windows dosyalarını sürükleyip USB'ye kopyaladıysanız olmaz öyle. Rufus indirip GPT biçiminde USB'ye yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Flashı biçimlendirip direk flashın içine yükledim. Başta açıldı hatta, sonra gitti bir daha da giremedim sorun ne anlamıyorum. Motionless IN White dedi: Rufus GPT biçiminde ayarlayıp deneyin, sorununuz bundan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Denerim bunu. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2019
Emir M. dedi: Windows dosyalarını sürükleyip USB'ye kopyaladıysanız olmaz öyle. Rufus indirip GPT biçiminde USB'ye yazdıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Flashı biçimlendirip direk flashın içine yükledim. Başta açıldı hatta, sonra gitti bir daha da giremedim sorun ne anlamıyorum. Motionless IN White dedi: Rufus GPT biçiminde ayarlayıp deneyin, sorununuz bundan kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Denerim bunu.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.158 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #8 BIOS ayarlarını doğru yap ve Rufus ile UEFI olarak yazdır.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 956 29 Aralık 2019 #9 claus dedi: BIOS ayarlarını doğru yap ve Rufus ile UEFI olarak yazdır. Genişletmek için tıkla... Başka sorun olabilir mi? daha kötü bir sorun yani anakartta bir arıza gibi
claus dedi: BIOS ayarlarını doğru yap ve Rufus ile UEFI olarak yazdır. Genişletmek için tıkla... Başka sorun olabilir mi? daha kötü bir sorun yani anakartta bir arıza gibi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.158 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2019 #10 Her şey olabilir ama ilk dediklerimi yapıp deneyin.