Y Yusuf B. Hectopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #1 Gigabyte B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX model anakart kullanıyorum ve halihazırda 1 ekran kartı takılı. Harici olarak bir tane daha ekran kartı eklememin bir yolu var mıdır?
Gigabyte B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX model anakart kullanıyorum ve halihazırda 1 ekran kartı takılı. Harici olarak bir tane daha ekran kartı eklememin bir yolu var mıdır?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.719 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 13 Kasım 2021 #2 O anakartın tek ekran kartı soketi var ve 2. kartı taksanız da elinizdeki kartı bilemediğimiz için yorum yapamayız. Artı 0 Eksi
O anakartın tek ekran kartı soketi var ve 2. kartı taksanız da elinizdeki kartı bilemediğimiz için yorum yapamayız.
KS KS Y Yusuf B. Hectopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #3 Blacksidemre dedi: O anakartın tek ekran kartı soketi var ve 2. kartı taksanız da elinizdeki kartı bilemediğimiz için yorum yapamayız. Genişletmek için tıkla... RTX 3060, mining amaçlı 2. kartı takmayı düşünüyorum Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: O anakartın tek ekran kartı soketi var ve 2. kartı taksanız da elinizdeki kartı bilemediğimiz için yorum yapamayız. Genişletmek için tıkla... RTX 3060, mining amaçlı 2. kartı takmayı düşünüyorum
metefeturhan Centipat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 45 13 Kasım 2021 #4 Yusuf B. dedi: RTX 3060, mining amaçlı 2. kartı takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2 adet PCI slot var, 2 adet riser takarak toplam 3 adet ekran kartı mining yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yusuf B. dedi: RTX 3060, mining amaçlı 2. kartı takmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2 adet PCI slot var, 2 adet riser takarak toplam 3 adet ekran kartı mining yapabilirsiniz.
KS KS Y Yusuf B. Hectopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #5 metefeturhan dedi: 2 adet PCI slot var, 2 adet riser takarak toplam 3 adet ekran kartı mining yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum açıklayıcı cevap için Artı 0 Eksi
metefeturhan dedi: 2 adet PCI slot var, 2 adet riser takarak toplam 3 adet ekran kartı mining yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum açıklayıcı cevap için