F50 BIOS sürümünün karşısında; "BIOS'u bu yeni sürüme güncellemeden önce, F40 sürümü altında anlatılan adımları izlemelisiniz" yazmakta.
F40 sürümü karşısındaki uyarı notunda ise; "BIOS'u güncellemek için Q-Flash Utility kullanıyorsanız, BIOS'u F40'tan önce F32'ye güncellediğinizden emin olunuz" yazıyor.
Yani özetle, F50 güncellemesini yapmadan önce mevcut bilgisayardaki sürümü F32'ye çekmek gerektiğinden bahsediyor. İlk önce F32'e düşür, sonra F50'ye yükselt.
Benim şu anki BIOS sürümüm F42F. Bir hata yapmamak için size sormak istiyorum, çünkü bu anakartı henüz dün satın aldım ve BIOS sürümü güncel olmadığından dolayı işlemcim ile çalışmadığı için saatlerce İstanbul trafiğinde uğraştıktan sonra mağazaya gidip teknik servis bölümünde bekledim ki, bütün günüme mal oldu diyebilirim. Anakart, F42F BIOS sürümüne güncellendikten sonra çalışmaya başladı özetle. Şimdi F32 sürümünü yüklersem ve yine işlemci uyumsuzluğu nedeniyle bilgisayar çalışmazsa ve yine ben yolları aşındırmak zorunda kalacağım diye korkuyorum.
Sizce ne yapmalıyım?