Gigabyte B45om SH2 ve G.Skill Ripjaws V 8 GB DDR4 RAM uyum

Emre.okumus

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Ben bu RAM'i bugün satın aldım ve alacağım anakart modeli de başlıktaki Gigabyte B450M SH2 modeli,

Anakartın sitesini incelediğimde aldığım RAM'i göremedim. Sorum şu, RAM'i iade mi etmeliyim yoksa destekliyor mu sitede olmamasına rağmen?

Lütfen bu ürünleri kullanan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

RAM'in kodu bu: F4-3200C16S-8gvkb.

Ben de sitede göremeyince bir an yanlış bir tercih yaptım diye düşünüyordum , o halde bir sorunla karşılaşmayacağım.
Bu arada sağ alt köşede intel logosu var kullanacağım işlemci ryzen 5 1600AF ve anakart aşlıktaki anakart modeli. Sıkıntı oluşmaz herhalde değil mi arkadaşlar ?

Dosya Ekleri

• 57AC4783-5F53-4C8F-8AD9-A1BF8EA07761.JPG
    358,1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Hiçbir problem yaşamazsın anakart üreticileri genelde anlaşmalı olan firmalarla test yaptığı için listede gözükmeye biliyor örneğin kendi sistemimde Adata Gammix D10 için 3200 desteklerken G.Skill için 3000 diyordu ama problemsiz ikisi de 3200 MHz'de çalışabiliyor.

Sadece Intel uyumlu RAM yoktur sanırım ancak AMD için geçerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…