Parca kalitesi ve sogutma bloklari olarak ust duzey bir anakart islemcinize gore ekstra olarak herhangi bir sikintiniz bir problem yasadiginizda ASUS cok kolay ve cok net bir sekilde yardimci oluyor.
Halihazırda ASUS Prime B550M-K kullanıyorum, sürekli mavi ekran ve sistem takılmaları yaşıyorum, RAM testi yaptım, ekran kartı driverini DDU ile silip yükledim hatta PSU bile yeniledim, sonuç değişmedi, son çare anakart alacağım.
Halihazırda ASUS Prime B550M-K kullanıyorum, sürekli mavi ekran ve sistem takılmaları yaşıyorum, RAM testi yaptım, ekran kartı driverini DDU ile silip yükledim hatta PSU bile yeniledim, sonuç değişmedi, son çare anakart alacağım.
Genelde üst düzey anakartlarla kırılan hız aşırtma rekorlarının aksine giriş seviyesi bir anakart ile eski rekor egale edildi. Denemeler ise B650 ASRock anakart ile yapıldı. 16 Çekirdek ile 6.8 GHz Bandına Çıkabildi Bu hız aşırtma başarısında ASRock B650M-HDV/M.2 anakartı yer alıyor. İşlemci...
www.technopat.net
ASRock'ın standart bir anakartı ile gayet başarılı durumlar oluşabiliyor. B550 serisindeki görseli bilerek sundum. ASUS Prime, o seride gerçekten felaketti.