Anakartları incelediniz mi ?Ben sizin yerinizde olsam ASUS markasini seçerdim hem ROG serisinin kalitesi hem de marka kalitesi cik iyidir bend ASUS.
Yeni 9000 serisi çıkana kadar AM5'e geçmeyi düşünmüyorum.5600 için o kadar yüksek maliyetli bir anakart yatırımı yapmayın. Aslında AM4 için artık o kadar büyük düşünmeyin.
Anakartları incelediniz mi?
Yeni 9000 serisi çıkana kadar AM5'e geçmeyi düşünmüyorum.
Yeni 9000 serisi çıkana kadar AM5'e geçmeyi düşünmüyorum.
Halihazırda ASUS Prime B550M-K kullanıyorum, sürekli mavi ekran ve sistem takılmaları yaşıyorum, RAM testi yaptım, ekran kartı driverini DDU ile silip yükledim hatta PSU bile yeniledim, sonuç değişmedi, son çare anakart alacağım.Eki Görüntüle 2115801
5800/5700X3D taksanız dahi size ortalama bir B550 yeter. Sözünü ettiğim şey bu.
Almışken mosfet soğutmalı,argb portu olan sağlam bir anakart istiyorum.Halihazırda ASUS Prime B550M-K kullanıyorum, sürekli mavi ekran ve sistem takılmaları yaşıyorum, RAM testi yaptım, ekran kartı driverini DDU ile silip yükledim hatta PSU bile yeniledim, sonuç değişmedi, son çare anakart alacağım.
O anakartın sorununu bilmeden direkt High-End bir şey almanızı önermiyorum işte. Bakınız:Halihazırda ASUS Prime B550M-K kullanıyorum, sürekli mavi ekran ve sistem takılmaları yaşıyorum, RAM testi yaptım, ekran kartı driverini DDU ile silip yükledim hatta PSU bile yeniledim, sonuç değişmedi, son çare anakart alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.