Epey - Gigabyte X570 Aorus Pro - Gigabyte B550 Aorus Master - Asus ROG Strix B550-E Gaming özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Selamunaleyküm, yemin ediyorum bezdim ya. Stoklar olduğunda bir bilgisayar toplayacağım o kadar değişken varki neyse:
Evet konu başlıkta yazıyor fiyatlarda aşırı bir fark olmasını aldırmayın 2200 TL'ye veya daha aşağı buldum.
-AMD Ryzen 5 5600X (he bu da işlemcim anakart, işlemciden kesinlikle pahalı değildir, içiniz rahat olsun.
Anakart önerisidir yukarıda link var oradan bakabilirsiniz ben karar veremedim de.
Not: Son anda ASUS ROG B550-E ekledim + Aorus Pro Wi-Fi'si var.
Gigabyte X570 AORUS MASTER AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte X570 AORUS MASTER AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hangisi
Bir allahın kuluda şu linkteki diğer anakarta baksın 3 tane seçenek var o 3 arasından fiyat önemli değil? Gigabyte X570 Aorus Pro nun wifi modelide var dikkate alın pls