Gigabyte B550 Aorus Pro anakart alınır mı?

Bütçe
1800 TL

gocurbatin

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhab, a anakartın incelemelerini çok izledim ve çok ısındım bir de size sormak istedim. Sizce Gigabyte B550-aorus-pro B550 Aorus Pro anakart alınır mı?

71G2HT27vmL._AC_SL1500_.jpg

816G7yEpvUL._AC_SL1500_.jpg

71dv+lbIZZL._AC_SL1500_.jpg

Arkadaşlar merhab, a anakartın incelemelerini çok izledim ve çok ısındım bir de size sormak istedim. Sizce Gigabyte B550-aorus-pro B550 Aorus Pro anakart alınır mı?

Eki Görüntüle 835368

Eki Görüntüle 835370

Eki Görüntüle 835371

Fiyat önemli. 2K bandında ise strix-E almaya bakın. VRM olarak Tomahawk, strix-F, Gaming Edge ile benzer diye biliyorum fakat soğutma farkı var sanırım aralarından en iyi Gaming Edge ve Aorus Pro sanırım ama inceleme sitesine göre değişiyor sonuçlar o yüzden denk sayılırlar. 1500 TL bandında gmaing Edge veya Tomahawk varsa onları alın daha ucuz.

Fiyat önemli. 2K bandında ise strix-E almaya bakın. VRM olarak Tomahawk, strix-F, Gaming Edge ile benzer diye biliyorum fakat soğutma farkı var sanırım aralarından en iyi Gaming Edge ve Aorus Pro sanırım ama inceleme sitesine göre değişiyor sonuçlar o yüzden denk sayılırlar. 1500 TL bandında gmaing Edge veya Tomahawk varsa onları alın daha ucuz.

1700 TL'ye geliyor.

1800 liraya alınıyorsa güzeldir. Alternatif ROG B550-F ve B550 GAMING Edge bakılabilir.

1700 TL'ye geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı