Somestr Kilopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2022 #1 Anakart Gigabyte B550 Aouros Pro v2 Merhaba, anakartımın 2. PCI-e slotundan görüntü alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2022
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 6 Ocak 2022 #2 m2 slotlarının ikisini de doldurduysanız alamıyor olabilirsiniz, bazı modellerde lane sayısı yetmediğinden böyle oluyordu sanırım. Artı 0 Eksi
m2 slotlarının ikisini de doldurduysanız alamıyor olabilirsiniz, bazı modellerde lane sayısı yetmediğinden böyle oluyordu sanırım.
KS KS Somestr Kilopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2022 #3 sens4k dedi: m2 slotlarının ikisini de doldurduysanız alamıyor olabilirsiniz, bazı modellerde lane sayısı yetmediğinden böyle oluyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorun saçma bir şekilde bundan kaynaklanıyormuş. Ben ikisini de kullanıp nasıl çalıştırabilirim? ^^ Son düzenleme: 18 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
sens4k dedi: m2 slotlarının ikisini de doldurduysanız alamıyor olabilirsiniz, bazı modellerde lane sayısı yetmediğinden böyle oluyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Sorun saçma bir şekilde bundan kaynaklanıyormuş. Ben ikisini de kullanıp nasıl çalıştırabilirim? ^^