umutlartükenmez Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #11 General Pong Krell dedi: Dünyanın sonu değil hocam yapacak bir şey yok. Alalı 1 ay oldu ama gelmedi mi ürün anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü satın aldım 1 ay önce evimde zaten iade kabul etmezler 14 günü geçtiği için sadece.
General Pong Krell dedi: Dünyanın sonu değil hocam yapacak bir şey yok. Alalı 1 ay oldu ama gelmedi mi ürün anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü satın aldım 1 ay önce evimde zaten iade kabul etmezler 14 günü geçtiği için sadece.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 2 Ocak 2024 #12 umutlartükenmez dedi: Hocam ürünü satın aldım 1 ay önce evimde zaten iade kabul etmezler 14 günü geçtiği için sadece. Genişletmek için tıkla... Durumu açıklayıp şansınızı deneyin, kabul etmezlerse 50-100 TL uyguna satarsınız 2 yıl garantili 0 ürün diye.
umutlartükenmez dedi: Hocam ürünü satın aldım 1 ay önce evimde zaten iade kabul etmezler 14 günü geçtiği için sadece. Genişletmek için tıkla... Durumu açıklayıp şansınızı deneyin, kabul etmezlerse 50-100 TL uyguna satarsınız 2 yıl garantili 0 ürün diye.
umutlartükenmez Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #13 General Pong Krell dedi: Durumu açıklayıp şansınızı deneyin, kabul etmezlerse 50-100 TL uyguna satarsınız 2 yıl garantili 0 ürün diye. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer olmazsa buraya ileteceğim parça uyarsa bir şekilde de resmini çekip paylaşacağım bu hafta içerisinde konu makalesinde ihtiyacı olan arkadaşlara umarım yardımım da olur ileride.
General Pong Krell dedi: Durumu açıklayıp şansınızı deneyin, kabul etmezlerse 50-100 TL uyguna satarsınız 2 yıl garantili 0 ürün diye. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer olmazsa buraya ileteceğim parça uyarsa bir şekilde de resmini çekip paylaşacağım bu hafta içerisinde konu makalesinde ihtiyacı olan arkadaşlara umarım yardımım da olur ileride.