Gigabyte B550 Gaming X V2 - RTX 4070 için işlemci önerisi

Birde 5800x3D var ona ne diyorsunuz fiyatı biraz falza ama 5700x3D ile arasındaki fark nedir?

540hz monitör alıcam ama 400 fps olduğu için almıyorum

Ama 600 alan kişileri tanıyorum işlemcisi 5800x ama 600 görüyor ekran kartı benimkiyle aynı ondada darboğaz var ama görüyor ben bir yanlışlıkmı yaptım siye düşünüyorum ama sanmıyorum
600 fps görmesi 600 fps de oynadığı anlamına gelmiyor. Yere bakınca da 1000 fps görürsün, önemli olan sabit almak. Sabit olarak o fps yi alamaz.

Evine gidip görmüştüm yani her zaman 600 olmasada 500 ve üstünü görüyordu sürekli
Hangi map, oyun modu, kaç kişi vardı?

Şu anda kullandığım işlemci düz 5700X daha güçlü olsun istiyorum çünkğ normalde 600FPS'ye yakın almam gerekiyorken ben 400 zor göruyorum
Yineliyorum: OC edilebilir işlemci demek, performansınız uçacak demek değildir. Bunlar çok geride kaldı. Her şeyin başı mimari ve kullanılan teknolojidir.

Konu içerisinde 5800X3D hakkında bir düşünceniz olmuş ama o TR fiyatına DDR5 sistem dizilir. Ben size mevcut sisteminiz için yapacağınız en makul yükseltme ile üst seviye performans alabileceğiniz 5700X3D'yi önerdim. Aşağıya bir içerik bırakırım. Karar vermek size kalır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı