Arkadaşlar selam ben normalde başlıkta yazan Gigabyte model anakarttan sipariş verdim fakat satıcı başlıkta yazan MSI modelini gönderdi sizce şansılı mı olmuşum yoksa aralarında bir fark yok mu?
Eklemek istediğim bir şeyler daha var kullandığım işlemci R3 2300X, 8x2 RAM, RX6400 XT ekran kartı var ve bazen ekran renkleniyor ekran kartı çöktü diyor Valorant WattMan uyarısı gelmiyor ama ya da PC mavi ekran alıyor reset atınca düzeliyor galiba sorun işlemci uymadığı için ama bir de sizden bilgi almak istedim ekran kartı arızalanmış mıdır sizce teşekkür ederim.
MSI ama hangi MSI derken onu anlamadım sıfır kutusunda geldi sorunsuz çalışıyor yeni faturada düzenlendi garantisi için ben sadece bu iki kart arasındaki farkı sordum.
Herkese merhaba, B550 VRM listesini kullanılan VRM yapısı ve soğutmasına göre başta olmak üzere sıralayamaya çalışacağım. Öncelikle neredeyse aynı, hatta direkt aynı yapıyı kullanan modeller var. Ama bu yapıyı kullanıp da soğutma olarak daha başarılı olan modelleri önde tuttuğunu...
Herkese merhaba, B550 VRM listesini kullanılan VRM yapısı ve soğutmasına göre başta olmak üzere sıralayamaya çalışacağım. Öncelikle neredeyse aynı, hatta direkt aynı yapıyı kullanan modeller var. Ama bu yapıyı kullanıp da soğutma olarak daha başarılı olan modelleri önde tuttuğunu...
Elbette. Ben de bir Gigabyte anakart kullanıcısı olarak MSI anakart tercih etmenizi öneririm. Arayüzü, yazılımı vs. her şeyiyle stabil. Gigabyte'ta bir App Center yapmışlar. Kuruyorsun, hiçbir işe yaramıyor. Geçtiğimiz dönem güvenlik açığından ötürü çoğu kullanıcı silmek istedi ama uygulama parazit gibi yapışmış Windows'a. Format attı çoğu kişi sırf bunun yüzünden. Hiçbir stabilitesi yok, bozuk ve kullanışsız arayüze sahip.
MSI çok haklı ve güzel tercih olmuş. Hayırılı olsun.