akifdk Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Gigabyte B550 X V2 rev1.4 anakart aldım kurulumunu şimdi yaptım ancak Ethernet çalışmıyor. Sorun nerede olabilir? Ağ Bağdaştırıcıları bu şekilde: Dosya Ekleri IMG_1357.jpeg 229,3 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Gigabyte B550 X V2 rev1.4 anakart aldım kurulumunu şimdi yaptım ancak Ethernet çalışmıyor. Sorun nerede olabilir? Ağ Bağdaştırıcıları bu şekilde:
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 2 25 Kasım 2023 #2 driverleriniz güncel mi bios v.s.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 25 Kasım 2023 #3 Hocam kabloyu kontrol ettiniz mi? Kablo sağlam olmayabilir.
akifdk Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 nowe dedi: Driverleriniz güncel mi BIOS vs. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel, lan driverlarını da kurmaya çalışıyorum ancak installingte kalıp kapanıyor program. Timsah Faruk dedi: Hocam kabloyu kontrol ettiniz mi? Kablo sağlam olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo sağlam, daha dün satın aldım.
nowe dedi: Driverleriniz güncel mi BIOS vs. Genişletmek için tıkla... BIOS güncel, lan driverlarını da kurmaya çalışıyorum ancak installingte kalıp kapanıyor program. Timsah Faruk dedi: Hocam kabloyu kontrol ettiniz mi? Kablo sağlam olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo sağlam, daha dün satın aldım.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 25 Kasım 2023 #5 akifdk dedi: BIOS güncel, lan driverlarını da kurmaya çalışıyorum ancak installingte kalıp kapanıyor program. Kablo sağlam, daha dün satın aldım. Genişletmek için tıkla... Kabloyu yeni almış olabilirsiniz fakat sağlam olmayabilir. Başka bir kablo ile veya aynı kablo başka bilgisayarla deneyebilir misiniz?
akifdk dedi: BIOS güncel, lan driverlarını da kurmaya çalışıyorum ancak installingte kalıp kapanıyor program. Kablo sağlam, daha dün satın aldım. Genişletmek için tıkla... Kabloyu yeni almış olabilirsiniz fakat sağlam olmayabilir. Başka bir kablo ile veya aynı kablo başka bilgisayarla deneyebilir misiniz?
akifdk Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 Timsah Faruk dedi: Kabloyu yeni almış olabilirsiniz fakat sağlam olmayabilir. Başka bir kablo ile veya aynı kablo başka bilgisayarla deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elimde 2 adet daha bu sabah eski anakartımda çalışan Ethernet kablosu var ikisi de şu anda yeni anakartta çalışmıyor.
Timsah Faruk dedi: Kabloyu yeni almış olabilirsiniz fakat sağlam olmayabilir. Başka bir kablo ile veya aynı kablo başka bilgisayarla deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Elimde 2 adet daha bu sabah eski anakartımda çalışan Ethernet kablosu var ikisi de şu anda yeni anakartta çalışmıyor.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 25 Kasım 2023 #7 akifdk dedi: Elimde 2 adet daha bu sabah eski anakartımda çalışan Ethernet kablosu var ikisi de şu anda yeni anakartta çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart ethernet çipi arızalı gibi. Tırnakları da eğilmiş olabilir.
akifdk dedi: Elimde 2 adet daha bu sabah eski anakartımda çalışan Ethernet kablosu var ikisi de şu anda yeni anakartta çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart ethernet çipi arızalı gibi. Tırnakları da eğilmiş olabilir.
akifdk Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 Timsah Faruk dedi: Anakart Ethernet çipi arızalı gibi. Tırnakları da eğilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayabilirim arızalı olduğunu, tırnakları nerededir bakayım eğilip eğilmediğinde.
Timsah Faruk dedi: Anakart Ethernet çipi arızalı gibi. Tırnakları da eğilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayabilirim arızalı olduğunu, tırnakları nerededir bakayım eğilip eğilmediğinde.
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 25 Kasım 2023 #9 akifdk dedi: Nasıl anlayabilirim arızalı olduğunu, tırnakları nerededir bakayım eğilip eğilmediğinde. Genişletmek için tıkla... Tırnaklar sokette hocam flash tut bir kontrol et.
akifdk dedi: Nasıl anlayabilirim arızalı olduğunu, tırnakları nerededir bakayım eğilip eğilmediğinde. Genişletmek için tıkla... Tırnaklar sokette hocam flash tut bir kontrol et.
akifdk Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #10 Timsah Faruk dedi: Tırnaklar sokette hocam flash tut bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, soket çok iyi durumda. @Timsah Faruk Ethernet driverini kurmaya çalıştığımda böyle dönüyor dönüyor sonra driveri kurmadan kapanıyor. Son düzenleme: 25 Kasım 2023
Timsah Faruk dedi: Tırnaklar sokette hocam flash tut bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, soket çok iyi durumda. @Timsah Faruk Ethernet driverini kurmaya çalıştığımda böyle dönüyor dönüyor sonra driveri kurmadan kapanıyor.