E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #1 Yeni BIOS güncellemesini USB'ye attıktan Q-flash yerine geliyorum USB'yi seçtikten sonra *invalid BIOS image* hatası veriyor. Sebebi nedir? Dosya Ekleri Screenshot_25.png 261,9 KB · Görüntüleme: 49
Yeni BIOS güncellemesini USB'ye attıktan Q-flash yerine geliyorum USB'yi seçtikten sonra *invalid BIOS image* hatası veriyor. Sebebi nedir?
Çözüm Marix 5 Mayıs 2023 Emin Tecirli dedi: Yeni BIOS güncellemesini USB'ye attıktan Q-flash yerine geliyorum USB'yi seçtikten sonra *invalid BIOS image* hatası veriyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dosyayı RAR'dan çıkarıyor musunuz? Ayrıca anakartınız REV kaç?
Emin Tecirli dedi: Yeni BIOS güncellemesini USB'ye attıktan Q-flash yerine geliyorum USB'yi seçtikten sonra *invalid BIOS image* hatası veriyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dosyayı RAR'dan çıkarıyor musunuz? Ayrıca anakartınız REV kaç?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 5 Mayıs 2023 #2 Emin Tecirli dedi: Yeni BIOS güncellemesini USB'ye attıktan Q-flash yerine geliyorum USB'yi seçtikten sonra *invalid BIOS image* hatası veriyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dosyayı RAR'dan çıkarıyor musunuz? Ayrıca anakartınız REV kaç? Artı 0 Eksi Çözüm
Emin Tecirli dedi: Yeni BIOS güncellemesini USB'ye attıktan Q-flash yerine geliyorum USB'yi seçtikten sonra *invalid BIOS image* hatası veriyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dosyayı RAR'dan çıkarıyor musunuz? Ayrıca anakartınız REV kaç?
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 5 Mayıs 2023 #3 Doğru dosyayı atmamışsınızdır (indirdiğiniz dosyayı arşivden çıkartmalısınız) veya transferde bir sorun olmuştur. Artı 0 Eksi
Doğru dosyayı atmamışsınızdır (indirdiğiniz dosyayı arşivden çıkartmalısınız) veya transferde bir sorun olmuştur.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 5 Mayıs 2023 #4 1) RAR'dan çıkarmamış olabilirsin. 2) Yanlış rev. versiyonlu anakartın dosyasını indirmiş olabilirsin. 3) BIOS sürümünü yükseltme talimatına uymuyorsundur. Bu 3 seçeneği cevaplarsan buluruz çözüm. Artı 0 Eksi
1) RAR'dan çıkarmamış olabilirsin. 2) Yanlış rev. versiyonlu anakartın dosyasını indirmiş olabilirsin. 3) BIOS sürümünü yükseltme talimatına uymuyorsundur. Bu 3 seçeneği cevaplarsan buluruz çözüm.
KS KS E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #5 Marix dedi: Dosyayı RAR'dan çıkarıyor musunuz? Ayrıca anakartınız REV kaç? Genişletmek için tıkla... Evet Rev 1.5 Doğru rev versiyonunu bulup indirdim Sorun çözüldü Artı 0 Eksi
Marix dedi: Dosyayı RAR'dan çıkarıyor musunuz? Ayrıca anakartınız REV kaç? Genişletmek için tıkla... Evet Rev 1.5 Doğru rev versiyonunu bulup indirdim Sorun çözüldü
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 5 Mayıs 2023 #6 Emin Tecirli dedi: Evet Rev 1.5 Genişletmek için tıkla... Anakartınıza kararlı BIOS güncellemesi gelmemiş, F2C kurduysanız o BIOS beta, sorun çıkarabilir bilginiz olsun. Artı 0 Eksi
Emin Tecirli dedi: Evet Rev 1.5 Genişletmek için tıkla... Anakartınıza kararlı BIOS güncellemesi gelmemiş, F2C kurduysanız o BIOS beta, sorun çıkarabilir bilginiz olsun.
KS KS E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #7 Marix dedi: Anakartınıza kararlı BIOS güncellemesi gelmemiş, F2C kurduysanız o BIOS beta, sorun çıkarabilir bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Geri F1 mi versiyonunumu kurmalıyım Artı 0 Eksi
Marix dedi: Anakartınıza kararlı BIOS güncellemesi gelmemiş, F2C kurduysanız o BIOS beta, sorun çıkarabilir bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Geri F1 mi versiyonunumu kurmalıyım
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 951 5 Mayıs 2023 #8 Emin Tecirli dedi: Geri F1 mi versiyonunumu kurmalıyım Genişletmek için tıkla... Şu an bir şey yapmanıza gerek yok, herhangi bir sorun çıkarsa F1'e dönersiniz. Ben sadece sorun yaşarsanız BIOS'dan olabilir diye bilgi vermek istedim. Artı 0 Eksi
Emin Tecirli dedi: Geri F1 mi versiyonunumu kurmalıyım Genişletmek için tıkla... Şu an bir şey yapmanıza gerek yok, herhangi bir sorun çıkarsa F1'e dönersiniz. Ben sadece sorun yaşarsanız BIOS'dan olabilir diye bilgi vermek istedim.
KS KS E Emin Tecirli Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 119 Çözümler 1 5 Mayıs 2023 #9 Marix dedi: Şu an bir şey yapmanıza gerek yok, herhangi bir sorun çıkarsa F1'e dönersiniz. Ben sadece sorun yaşarsanız BIOS'dan olabilir diye bilgi vermek istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Marix dedi: Şu an bir şey yapmanıza gerek yok, herhangi bir sorun çıkarsa F1'e dönersiniz. Ben sadece sorun yaşarsanız BIOS'dan olabilir diye bilgi vermek istedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim