Gigabyte B550M DS3H boot menü açılmıyor

288886

Hectopat
Merhaba, sorunum şu; bilgisayara format atmak istiyorum ISO dosyası ve Rufus her şey ayarlı fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda ve F12 tuşuna sürekli basmama rağmen ve bir diğer seçenek olarak basılı tutmama rağmen boot menu gelmiyor, bilgisayar açılma ekranı geliyor. Anakart: B550M DS3H. Yardıma ihtiyacım var.

Merhaba, sorunum şu; bilgisayara format atmak istiyorum ISO dosyası ve Rufus her şey ayarlı fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda ve F12 tuşuna sürekli basmama rağmen ve bir diğer seçenek olarak basılı tutmama rağmen boot menu gelmiyor, bilgisayar açılma ekranı geliyor. Anakart: B550M DS3H. Yardıma ihtiyacım var.

BIOS menuden boot sırasını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Gigabyte BIOS menusunde F2ye basınca sanırım easy modea geçiyordu oradan bootu ayarlayabiliyorsunuz.

Dostum yüksek ihtimal Fast Boot açık. Shifte basılı tutarak "Yeniden başlat" de. Oradan Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>Uefi yazılımı de girer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı