Gigabyte B550M-DS3H ile Ryzen 5 5600 işlemci overclock yapılır mı?

weoji0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yarın başlıktaki anakartı alacağım rev 1.5 olan sürümü farkındayım kötü olabilir RGB portları falan kaldırılmış ama ben öyle çok büyük dezavantaj göremedim. Bütçem kısıtlı olduğu için bunu 2300 TL fiyat ile alacağım normalde ASUS ROG B550-F alacaktım. İşlemcimi öylesine test amaçlı overclock yapmak istiyorum sizce denenebilir mi hani giriş seviye B550 olması çok büyük dezavantaj yaratır mı overclock konusunda, yoksa içim rahat şekilde overclock uygulayabilir miyim?

Sıkıntı olacağını sanmam. Belki voltaj konusunda bira daha cömert olabilirsiniz, sogutucunuz sağlamsa yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olacağını sanmam. Belki voltaj konusunda bira daha cömert olabilirsiniz, sogutucunuz sağlamsa yapın.

Soğutucum mükemmel ve kalitesi gözükmese de soğutma konusunda tatmin ediyor, Snowman T6 Ultra. 4.4 GHz Turbo Boost'ta Prime95, AIDA64 gibi testlerde 73 dereceyi geçmedi. Oyundan oyuna değişse de 50 ile 65 arası çalışıyor oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…