Gigabyte B550M-DS3h nasıldır?

darkknightgamer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Linkte bıraktığım anakart sizce nasıl?
Bir de kasamın RGB kontrolünü buna uygulama indirerek kontrol edebilir miyim? Anakart da böyle bir özellik var mı? Bir de şunu alsan daha iyi olabilir de diyebilirsiniz öneriye açığım.

RGB muhabbeti de kumanda yok kasanin üzerinden de kontrol edilmiyor.

Takacağım parçalar da.

ROG STRIX RX 6700 XT.
8x2 16 GB 3200 MHz RAM.
Game Booster 360 mm sıvı soğutma.
Ryzen 5 5600.
650W PSU.

Eski anakartım MSI B450 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kanka daha almadım ama alacağım sıkıntısı nedir?

Öncelikle 5600 için sıvı soğutmaya gerek yok SE-214XT yeter de artar üstüne sıvı soğutma gibi hassas bir konuda Game boostera güvenilmez. Sistemi almadıysanız bütçeniz nedir?

Öncelikle 5600 için sıvı soğutmaya gerek yok SE-214XT yeter de artar üstüne sıvı soğutma gibi hassas bir konuda Game boostera güvenilmez. Sistemi almadıysanız bütçeniz nedir?
Ben sistemi kullanıyorum ama anakart ile soğutucuyu değiştireceğim. MSI B450 pro var normalde technopc quantum S60 kasa.
B550 ye geçme sebebim de AMD SAM açmak için sadece anakart eksik 500 serisi anakart istiyor bende almışken az da iyi olsun dedim. Sıvı soğutma ya gelecek olursak hoş bir görüntüsü var hem de ucuza buldum zannettim demekki 1600 lira falan. Şuan kullandığım soğutucu snowman t6 ultra. Bir de bu anakartı değiştirme sebebim 2. ben bu kasayı alırken bana kumanda gelmedi. Kasadan da kontrol edilmiyor. Anakart Tan da yapamadım. Yazılımsal olarak. Aşağıya link aticam bu anakart da güzel sanki

Kaliteli değil, kasa modeli nedir elinizde kasa var mı?

Vazgeçebilirim sogutucudan kasam technopc quantum S60

Dosya Ekleri

• IMG_20230213_04361188.jpg
    IMG_20230213_04361188.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Ben sistemi kullanıyorum ama anakart ile soğutucuyu değiştireceğim. MSI B450 pro var normalde technopc quantum S60 kasa.
B550 ye geçme sebebim de AMD SAM açmak için sadece anakart eksik 500 serisi anakart istiyor bende almışken az da iyi olsun dedim. Sıvı soğutma ya gelecek olursak hoş bir görüntüsü var hem de ucuza buldum zannettim demekki 1600 lira falan. Şuan kullandığım soğutucu snowman t6 ultra. Bir de bu anakartı değiştirme sebebim 2. ben bu kasayı alırken bana kumanda gelmedi. Kasadan da kontrol edilmiyor. Anakart Tan da yapamadım. Yazılımsal olarak. Aşağıya link aticam bu anakart da güzel sanki

Vazgeçebilirim sogutucudan kasam technopc quantum S60
Hocam 5600 için B450 bile yeterli boşuna 4k vermeyin anakart değiştirmek isterseniz DSH-3 alıp geçin.soğutucuda gereksiz zaten amaç görüntü istiyorsanız başka model olur ayrıca SAM için anakart değişmeye gerek olduğunu düşünmüyorum %10 fark en fazla .

Hocam Asus tuf gt301 r5 5600x'i soğutmaya yeter mi? Stok fanla.

Hocam Asus tuf gt301 r5 5600x'i soğutmaya yeter mi? Stok fanla.
Kasadan ziyade 5600 ve 5600x yorumlarda gördüğüm kadarıyla ısınan islemciler. Kendim de 5600'lu bir sistem aldim ama daha elime ulasmadi. Gt301'in sanirim 240 mm sogutucu destegi yok. O yuzden 120 mm tek fanli sivi sogutucu almayi dusunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı