Arkadaşlar iki anakart arasında kaldım. Gigabyte B550M DS3H almayı düşünüyordum fakat rev1.5 sürümü ile geliyormuş ve ondaki birçok şeyi kısıtlamışlar ve Windows 11'de kullanmayı düşünüyorum. Valorant'a Secure Boot hatası verdiğinde Gigabyte anakartları sıkıntılıymış ve ASUS Prime B550M-K alırsam sorun çıkarır mı ASUS Prime B550M-K 6 VRM faz Gigabyte B550M DS3H 8 VRM faz. Sizce hangisini almalıyım? Şu an aklıma B550mk daha yatkın ve sistemi PCI-e 4.0'da çalıştırmak istiyorum. Yardım eder misiniz?
Gigabyte son BIOS'larında sorunu çözdüğünü belirtmişti. Ben hala yaşıyorum ama sorunu çözülmüş arkadaşlar da var. VRM sizi korkutmasın. İkisinde de 5900X koysanız bile besleyebilecek kapasitede anakartlar. Gigabyte'da VRM soğutması mevcut. Aman aman önemli değil ama olması bir artı. Şahsi fikrim Gigabyte yönünde.
Gigabyte son BIOS'larında sorunu çözdüğünü belirtmişti. Ben hala yaşıyorum ama sorunu çözülmüş arkadaşlar da var. VRM sizi korkutmasın. İkisinde de 5900X koysanız bile besleyebilecek kapasitede anakartlar. Gigabyte'da VRM soğutması mevcut. Aman aman önemli değil ama olması bir artı. Şahsi fikrim Gigabyte yönünde.