GIGABYTE B550M DS3H vs. MSI B550M Pro-VDH WIFI

aygunduzalper

Kilopat
Merhaba, bu iki anakartı neredeyse aynı fiyata alabiliyorum. Gigabyte kartın farklı rev versiyonları varmış sanırım. Onu alırsam itopya.com'dan almayı düşünüyorum. Hangi versiyonu yollarlar bilemiyorum, mail attım fakat firmayla görüşmem gerektiğini söylediler. Yani net bir bilgi alamadım. Hangi kartı önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu iki anakartı neredeyse aynı fiyata alabiliyorum. Gigabyte kartın farklı rev versiyonları varmış sanırım. Onu alırsam itopya.com'dan almayı düşünüyorum. Hangi versiyonu yollarlar bilemiyorum, mail attım fakat firmayla görüşmem gerektiğini söylediler. Yani net bir bilgi alamadım. Hangi kartı önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler hocam. Bende bilgisayar toplarken bu ikisinin wifi versiyonları arasında kalmıştım. Fiyatı daha uyguna geldi diye GIGABYTE B550M DS3H AC aldım. Çok bi farkları yok gibi gözüküyor şu linke bakılırsa: Gigabyte B550M DS3H vs MSI B550M Pro-VDH : Aralarındaki fark nedir?
Gigabyte kartın usb girişi 2 daha fazla ve ram için 333 MHz fazla destek veriyormuş. Ne kadar farkeder orası seçtiğiniz ram'lere göre değişir tabi. Yurtdışında aldığım için maalesef site önerisi yapamam ama bana rev 1.7 gönderildi.

Daha önce ASUS şu an da ise MSI anakart kullanıyorum ama sonraki kartı kesinlikle ASRock alacağım.

Hocam düzgün bir mATX B550M ASRock yok sanırım alabileceğim.

İyi günler hocam. Bende bilgisayar toplarken bu ikisinin Wi-Fi versiyonları arasında kalmıştım. Fiyatı daha uyguna geldi diye Gigabyte B550M DS3H AC aldım. Çok bir farkları yok gibi gözüküyor şu linke bakılırsa: Gigabyte B550M DS3H vs MSI B550M Pro-VDH : Aralarındaki fark nedir?
Gigabyte kartın USB girişi 2 daha fazla ve RAM için 333 MHz fazla destek veriyormuş. Ne kadar fark eder orası seçtiğiniz RAM'lere göre değişir tabii. Yurt dışında aldığım için maalesef site önerisi yapamam ama bana rev 1.7 gönderildi.

Yanıtın için teşekkürler hocam rev 1.7 versiyonu olsa tereddüt etmeden alırdım fakat görsellerde Q-Flash düğmesi gözükmüyor muhtemelen rev 1.5 yollarlar sanırım MSI alacağım.

Hocam düzgün bir mATX B550M ASRock yok sanırım alabileceğim.

Yanıtın için teşekkürler hocam rev 1.7 versiyonu olsa tereddüt etmeden alırdım fakat görsellerde Q-Flash düğmesi gözükmüyor muhtemelen rev 1.5 yollarlar sanırım MSI alacağım.
Evet sadece 1.7 versiyonunda varmış Q-Flash düğmesi. Hayırlı olur inşallah hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı