alphatuhan
Yoctopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar,
Bu sitede ilk defa konu açıyorum yeniyim.
Şimdi şöyle bir sıkıntım var...
Bende 2 tane birisi 300GB birisi 480GB 3.5 hard disk var bunlardan birisi bugün FIFA 23 oynarken maalesef ömrünü bitirdi 5 6 yıldır kullanıyordum helvasını yemiş oldum
Anakartımda 4 tane SATA girişi var şimdi bu 3.5 olan büyük kalın hard diskler yerine diyorum ki.
2 tane 2TB 3.0 SATA SSD alayım diyorum.
M.2 SSD slotum anakartımda 1 tane orada zaten sağlam bir SSD takılı oraya hiç ellemiyorum o yüzden sistemde orada kurulu zaten.
Sizden ricam önerebileceğiniz marka ile link atarak 3.0 SATA SSD önerebilir misiniz? 2 TB de olur 4 TB de olur bütçemi zorlarım gerekirse.
Bu eski nesil 3.5 harddisklerden kurtulmak istiyorum ilginiz için teşekkürler.
Anakartımın depolama desteğini ekte ki resimde gösterdim.
Bu sitede ilk defa konu açıyorum yeniyim.
Şimdi şöyle bir sıkıntım var...
Bende 2 tane birisi 300GB birisi 480GB 3.5 hard disk var bunlardan birisi bugün FIFA 23 oynarken maalesef ömrünü bitirdi 5 6 yıldır kullanıyordum helvasını yemiş oldum
Anakartımda 4 tane SATA girişi var şimdi bu 3.5 olan büyük kalın hard diskler yerine diyorum ki.
2 tane 2TB 3.0 SATA SSD alayım diyorum.
M.2 SSD slotum anakartımda 1 tane orada zaten sağlam bir SSD takılı oraya hiç ellemiyorum o yüzden sistemde orada kurulu zaten.
Sizden ricam önerebileceğiniz marka ile link atarak 3.0 SATA SSD önerebilir misiniz? 2 TB de olur 4 TB de olur bütçemi zorlarım gerekirse.
Bu eski nesil 3.5 harddisklerden kurtulmak istiyorum ilginiz için teşekkürler.
Anakartımın depolama desteğini ekte ki resimde gösterdim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: