Gigabyte B550M S2H vs. B550 Gaming X vs. Gaming X V2

Atech

Femtopat
Daha fazla  
RTX 3070 ve R5 5600X için anakart önerisi.

1-) Gigabyte B550M S2H 5000mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
2-) Gigabyte B550 Gaming X 4000mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
3-) Gigabyte B550 Gaming X V2 4733mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart

Bütçe 2K TL mi? Eğer öyle ise hiçbiri.

Neden dostum ?

Aorus serisi olmayan Gigabyte anakartlar kötü oluyor, VRM beslemesi ile özellikle. Hele ki 2K'ya varan bütçede üstte attıklarım varken asla değmez.

B550 Gaming Plus, B550-A Pro'nun daha estetik hali. B550M Pro VDH daha bütçe önerisi ancak 200 TL farkla en azından B550-A Pro almak daha mantıklı.

B550M-Plus'ı çeşitlilik olsun diye attım

Dostum sistem toplama kısmında maalesef bu anakartları seçtiriyor.Bu yüzden bunlardan seçmem gerek

Dostum sistem toplama kısmında maalesef bu anakartları seçtiriyor.Bu yüzden bunlardan seçmem gerek

O zaman Gaming X derim. V2 ile arasında sanırım çok fark yok.

Dostum nedeninde açıklar mısın niye ilki değilde o veya v2 değilde ben incelediğim zaman pek bir fark göremedim de 3 ünde de.

VRM besleme konusunda Gaming X'ler daha iyi S2H'tan. Onun haricinde ATX bir anakart olması kablolama açısından kolaylık sağlayabilir. Çift M.2 desteği var, 4 RAM slotu var.

S2H'ta ise 2 RAM slotu ve tek M.2 yuvası var. mATX bir anakart ve VRM tasarımı daha kötü.

O zaman 2. yi seçiyorum dostum teşekkürler.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…