Gigabyte B560M Aorus Elite vs ASUS Prime B560-Plus

Manunit2

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar 11400F işlemci için anakart bakıyorum kendim araştırırken Gigabyte B560M Aorus Elite modelini almaya karar vermiştim fakat YouTube kanalınızdaki incelemeyi gördükten sonra --

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-- Anakartın işlemcinin Gear 1 dediğiniz işleme yeteceğinden emin olamadım daha sonrasında ise 11400 sistem toplama videonuza rastladım --

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-- Bu videoda ise bahsettiğiniz özellikler yeteceği için ASUS Prime B560-Plus anakart kullandığınızı gördüm.

Sormak istediğim şey şu Gigabyte modelinde 11400 işlemcinin güç limitlerinin kaldırılması için gerekli donanıma sahip mi?

Gigabyte modelini tercih etmemin sebebi VRM 12+1 olması ve m-ATX formatında bir anakart tercih etmem.

Hem işlemcinin hem de ekran kartı ve M.2 SSD için PCI-e 4.0 X4 için bu 2 anakarttan hangisini seçmemi önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı