B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Dediğim gibi indirime girdi ya da MSI Pro B650M-P mi almalıyım? Aralarında 300TL var MSI olan daha düşük Gigabyte 4.965 TL. Son düzenleme: 5 Şubat 2024
Dediğim gibi indirime girdi ya da MSI Pro B650M-P mi almalıyım? Aralarında 300TL var MSI olan daha düşük Gigabyte 4.965 TL.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 5 Şubat 2024 #2 Aynı sayılırlar. Ucuz olanı alabilirsin.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Şubat 2024 #3 Ben DS3H alırdım, MSI o modelde 1 tane M.2 shieldı bile çok görmüşken Gigabyte iki SSD'yi de kapsayacak koca bir blok koymuş.
Ben DS3H alırdım, MSI o modelde 1 tane M.2 shieldı bile çok görmüşken Gigabyte iki SSD'yi de kapsayacak koca bir blok koymuş.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 5 Şubat 2024 #4 DS3H tercih et.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #5 kino dedi: Ben DS3H alırdım, MSI o modelde 1 tane M.2 Shield'ı bile çok görmüşken Gigabyte iki SSD'yi de kapsayacak koca bir blok koymuş. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey sorabilir miyim AM5 daha mantıklı değil mi soket ömrü ve güncelik aşamasindan 14 nesilden sonra Intel soket değiştiricekmiş galiba da. General Pong Krell dedi: DS3H tercih et. Genişletmek için tıkla... Kapayım onu indirim bitmeden.
kino dedi: Ben DS3H alırdım, MSI o modelde 1 tane M.2 Shield'ı bile çok görmüşken Gigabyte iki SSD'yi de kapsayacak koca bir blok koymuş. Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey sorabilir miyim AM5 daha mantıklı değil mi soket ömrü ve güncelik aşamasindan 14 nesilden sonra Intel soket değiştiricekmiş galiba da. General Pong Krell dedi: DS3H tercih et. Genişletmek için tıkla... Kapayım onu indirim bitmeden.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Şubat 2024 #6 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Kapayım onu indirim bitmeden. Genişletmek için tıkla... Nerede indirim var ben göremedim.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Kapayım onu indirim bitmeden. Genişletmek için tıkla... Nerede indirim var ben göremedim.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #7 kino dedi: Nerede indirim var ben göremedim. Genişletmek için tıkla... Vatan.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.320 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 5 Şubat 2024 #8 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de bir şey sorabilir miyim AM5 daha mantıklı değil mi soket ömrü ve güncelik aşamasindan 14 nesilden sonra Intel soket değiştiricekmiş galiba da. Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgiyasar Meraklısı dedi: Vatan. Genişletmek için tıkla... Kaça alacaksın?
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de bir şey sorabilir miyim AM5 daha mantıklı değil mi soket ömrü ve güncelik aşamasindan 14 nesilden sonra Intel soket değiştiricekmiş galiba da. Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgiyasar Meraklısı dedi: Vatan. Genişletmek için tıkla... Kaça alacaksın?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Şubat 2024 #9 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de bir şey sorabilir miyim AM5 daha mantıklı değil mi soket ömrü ve güncelik aşamasindan 14 nesilden sonra Intel soket değiştiricekmiş galiba da. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. DDR5 için AM5 en iyi seçenek şu anda. Intel ancak 15. nesil çıktığında sonra tekrardan değerlendirilebilir.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de bir şey sorabilir miyim AM5 daha mantıklı değil mi soket ömrü ve güncelik aşamasindan 14 nesilden sonra Intel soket değiştiricekmiş galiba da. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. DDR5 için AM5 en iyi seçenek şu anda. Intel ancak 15. nesil çıktığında sonra tekrardan değerlendirilebilir.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #10 kino dedi: Tabii ki. DDR5 için AM5 en iyi seçenek şu anda. Intel ancak 15. nesil çıktığında sonra tekrardan değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun AM5 alacaksın teşekkür ederim.
kino dedi: Tabii ki. DDR5 için AM5 en iyi seçenek şu anda. Intel ancak 15. nesil çıktığında sonra tekrardan değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun AM5 alacaksın teşekkür ederim.