E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 5 Şubat 2024 #11 @Bilgiyasar Meraklısı kaç TL'ye alacaksınız?
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #12 kino dedi: Ben DS3H alırdım, MSI o modelde 1 tane M.2 Shield'ı bile çok görmüşken Gigabyte iki SSD'yi de kapsayacak koca bir blok koymuş. Genişletmek için tıkla... Bir de Gigabyte yazılım problemi var mı bu model de. EfoWars dedi: @Bilgiyasar Meraklısı kaç TL'ye alacaksınız? Genişletmek için tıkla... 4.995
kino dedi: Ben DS3H alırdım, MSI o modelde 1 tane M.2 Shield'ı bile çok görmüşken Gigabyte iki SSD'yi de kapsayacak koca bir blok koymuş. Genişletmek için tıkla... Bir de Gigabyte yazılım problemi var mı bu model de. EfoWars dedi: @Bilgiyasar Meraklısı kaç TL'ye alacaksınız? Genişletmek için tıkla... 4.995
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 5 Şubat 2024 #13 Bilgiyasar Meraklısı dedi: 4.995 Genişletmek için tıkla... İyi bir indirim alabilirsiniz. Belki pahalıya alıyorsunuzdur diye sordum da.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: 4.995 Genişletmek için tıkla... İyi bir indirim alabilirsiniz. Belki pahalıya alıyorsunuzdur diye sordum da.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Şubat 2024 #14 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de Gigabyte yazılım problemi var mı bu model de. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum Gigabyte anakartları çok kullananlar var. Soft Brick muhabbeti biraz şans işi. Ben de geçmeyi düşünüyorum ve şu anda alacağım model bu olurdu bu fiyata.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de Gigabyte yazılım problemi var mı bu model de. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum Gigabyte anakartları çok kullananlar var. Soft Brick muhabbeti biraz şans işi. Ben de geçmeyi düşünüyorum ve şu anda alacağım model bu olurdu bu fiyata.
B Bilgiyasar Meraklısı Picopat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #15 EfoWars dedi: İyi bir indirim alabilirsiniz. Belki pahalıya alıyorsunuzdur diye sordum da. Genişletmek için tıkla... Yok piyasaya göre fiyatı iyi KDV'den dolayı bayağı artıklari için.
EfoWars dedi: İyi bir indirim alabilirsiniz. Belki pahalıya alıyorsunuzdur diye sordum da. Genişletmek için tıkla... Yok piyasaya göre fiyatı iyi KDV'den dolayı bayağı artıklari için.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 5 Şubat 2024 #16 Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de Gigabyte yazılım problemi var mı bu model de. 4.995 Genişletmek için tıkla... Hayatımda anakart konusunda gigabyte'tan başka neredeyse hiçbir modele yönelmedim hiçbirisindede sorun yaşamadım.
Bilgiyasar Meraklısı dedi: Bir de Gigabyte yazılım problemi var mı bu model de. 4.995 Genişletmek için tıkla... Hayatımda anakart konusunda gigabyte'tan başka neredeyse hiçbir modele yönelmedim hiçbirisindede sorun yaşamadım.