Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 31 Temmuz 2023 #11 deadfellow dedi: Evet F9A sürümüne geç 1.0.0.7B ise. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
E Elano68 Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 197 2 Ağustos 2023 #12 özgür2 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güncellediniz mi hocam?
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 9 Ağustos 2023 #13 Elano68 dedi: Güncellediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Cevap biraz geç oldu ama güncelledim.
Elano68 dedi: Güncellediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Cevap biraz geç oldu ama güncelledim.
E Elano68 Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 197 10 Ağustos 2023 #14 özgür2 dedi: Cevap biraz geç oldu ama güncelledim. Genişletmek için tıkla... F4 sürümüne göre artı-eksi durumu nedir hocam? Oyun performansı, açılma süresi vb.
özgür2 dedi: Cevap biraz geç oldu ama güncelledim. Genişletmek için tıkla... F4 sürümüne göre artı-eksi durumu nedir hocam? Oyun performansı, açılma süresi vb.
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 11 Ağustos 2023 #15 Elano68 dedi: F4 sürümüne göre artı-eksi durumu nedir hocam? Oyun performansı, açılma süresi vb. Genişletmek için tıkla... Herhangi bi fark göremedim, çok da anlamam hocam. Ama sıkıntısız kullanıyorum.
Elano68 dedi: F4 sürümüne göre artı-eksi durumu nedir hocam? Oyun performansı, açılma süresi vb. Genişletmek için tıkla... Herhangi bi fark göremedim, çok da anlamam hocam. Ama sıkıntısız kullanıyorum.
E Elano68 Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 197 13 Ağustos 2023 #16 özgür2 dedi: Herhangi bi fark göremedim, çok da anlamam hocam. Ama sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu Arada ses aygıtlarında hoparlör ayar kısmında geliştirmeler sekmesi var mı siZde?
özgür2 dedi: Herhangi bi fark göremedim, çok da anlamam hocam. Ama sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu Arada ses aygıtlarında hoparlör ayar kısmında geliştirmeler sekmesi var mı siZde?
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 23 Ağustos 2023 #17 Elano68 dedi: Anladım. Bu Arada ses aygıtlarında hoparlör ayar kısmında geliştirmeler sekmesi var mı siZde? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç oluyor yine ama dediğinizi bulamadım. Siz güncellediniz mi?
Elano68 dedi: Anladım. Bu Arada ses aygıtlarında hoparlör ayar kısmında geliştirmeler sekmesi var mı siZde? Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç oluyor yine ama dediğinizi bulamadım. Siz güncellediniz mi?
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #18 Konu eski ama Google arama ile gelenlere faydası olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu eski ama Google arama ile gelenlere faydası olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et