Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 24 Kasım 2023 #11 Wanderar dedi: Evet aslında bahsettiği anakart B650M DS3H benim. Belki forumda bunun farklı bir çözüm yolunu bilen vardır diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bir takım rastlantılar . Recep abi çoğu şeyi denemiştir o zaman. Yeni bir BIOS güncellemesi gelirse deneyin direkt.
Wanderar dedi: Evet aslında bahsettiği anakart B650M DS3H benim. Belki forumda bunun farklı bir çözüm yolunu bilen vardır diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bir takım rastlantılar . Recep abi çoğu şeyi denemiştir o zaman. Yeni bir BIOS güncellemesi gelirse deneyin direkt.
Wanderar Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD ryzen 7700 x3d Gigabayt b650m ds3h rev.1 Gskill flare 2x16 Kingston 2tb ssd Arctic liquid freezer 2 Corsair rm750 Zotac 4070ti trinity Phantaks g360a Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 24 Kasım 2023 #12 XPLSG dedi: Normalde otomatik devre dışı kalması gerekiyor dahili GPU'nun doğru montaj yaptığınızdan eminseniz bunu kapatmayı deneyin. Eki Görüntüle 2028384 İsim farklılık gösterebilir ama bunu bir devre dışı bırakıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapınca artık görüntü de gelmiyor.
XPLSG dedi: Normalde otomatik devre dışı kalması gerekiyor dahili GPU'nun doğru montaj yaptığınızdan eminseniz bunu kapatmayı deneyin. Eki Görüntüle 2028384 İsim farklılık gösterebilir ama bunu bir devre dışı bırakıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapınca artık görüntü de gelmiyor.