Bu 3 anakart arasında kararsız kaldım. 7500F ve 6800 XT takacağım fakat ilerleyen dönemde 9000 serisi bir işlemciye geçtiğimde de beni üzsün istemiyorum. Sizce hangisi?
En ucuz Gigabyte B650M K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.741,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam bi öneriniz yok mudur? Hangi kart daha iyidir? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Çok fazla türkçe kaynak bulamadım. Bulduğum yabancı kaynaklar da global çıkış fiyatı üzerinden değerlendiriği için sağlıklı bir kaynak bulamadım maalesef.
Hocam bi öneriniz yok mudur? Hangi kart daha iyidir? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Çok fazla türkçe kaynak bulamadım. Bulduğum yabancı kaynaklar da global çıkış fiyatı üzerinden değerlendiriği için sağlıklı bir kaynak bulamadım maalesef.
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam bu videoda kart 135w ta kendini sınırlıyor ve üst düzey bir işlemci bağlandığı zaman tam performans alınamıyor. VRAM sıcaklıkları da oldukça yüksek çalışıyor yük altında. PG Lightning modeli 165w a kadar destekliyor, MSI ve Gigabyte'ın modellerine göre daha serin çalışıyor fakat bilemedim.