Gigabyte B650M-K vs MSI PRO B650M-P vs AsRock B650M PG Lightning

Qetartxx

Hectopat
Daha fazla  
Bu 3 anakart arasında kararsız kaldım. 7500F ve 6800 XT takacağım fakat ilerleyen dönemde 9000 serisi bir işlemciye geçtiğimde de beni üzsün istemiyorum. Sizce hangisi?

Anladım hocam tamamdır
Hocam bi öneriniz yok mudur? Hangi kart daha iyidir? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Çok fazla türkçe kaynak bulamadım. Bulduğum yabancı kaynaklar da global çıkış fiyatı üzerinden değerlendiriği için sağlıklı bir kaynak bulamadım maalesef.

Hocam bi öneriniz yok mudur? Hangi kart daha iyidir? Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Çok fazla türkçe kaynak bulamadım. Bulduğum yabancı kaynaklar da global çıkış fiyatı üzerinden değerlendiriği için sağlıklı bir kaynak bulamadım maalesef.
Malesef bu serilere pek bakmadım hocam 6.5 civarı olsaydı olabilirdi bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir

5k bütçeye bu anakartı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoda kart 135w ta kendini sınırlıyor ve üst düzey bir işlemci bağlandığı zaman tam performans alınamıyor. VRAM sıcaklıkları da oldukça yüksek çalışıyor yük altında. PG Lightning modeli 165w a kadar destekliyor, MSI ve Gigabyte'ın modellerine göre daha serin çalışıyor fakat bilemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı