Qrzlembir Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Gigabyte B650M S2H anakartımı güncelleyeceğim. Valorant'a giremiyorum, siyah ekranda kalıyor. Ancak anakartı güncellerken işlem yükleme bitince masaüstüne geliyor, sürüm güncellenmiyor. F30 sürümü kurulu, F33 sürümüne geçemiyorum.
Gigabyte B650M S2H anakartımı güncelleyeceğim. Valorant'a giremiyorum, siyah ekranda kalıyor. Ancak anakartı güncellerken işlem yükleme bitince masaüstüne geliyor, sürüm güncellenmiyor. F30 sürümü kurulu, F33 sürümüne geçemiyorum.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #2 Qrzlembir dedi: Gigabyte B650M S2H anakartımı güncelleyeceğim. Valorant'a giremiyorum, siyah ekranda kalıyor. Ancak anakartı güncellerken işlem yükleme bitince masaüstüne geliyor, sürüm güncellenmiyor. F30 sürümü kurulu, F33 sürümüne geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Rev doğru mu?
Qrzlembir dedi: Gigabyte B650M S2H anakartımı güncelleyeceğim. Valorant'a giremiyorum, siyah ekranda kalıyor. Ancak anakartı güncellerken işlem yükleme bitince masaüstüne geliyor, sürüm güncellenmiyor. F30 sürümü kurulu, F33 sürümüne geçemiyorum. Genişletmek için tıkla... Rev doğru mu?
Qrzlembir Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 DarkDeler dedi: Rev doğru mu? Genişletmek için tıkla... Kutuda 1.2 yazıyordu ben de o sürümü indirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2025
DarkDeler dedi: Rev doğru mu? Genişletmek için tıkla... Kutuda 1.2 yazıyordu ben de o sürümü indirdim.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #4 Qrzlembir dedi: Kutuda 1.2 yazıyordu bende o sürümü indirdim. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlayın flashi arkaya anakarta takin öyle Update yapın.
Qrzlembir dedi: Kutuda 1.2 yazıyordu bende o sürümü indirdim. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlayın flashi arkaya anakarta takin öyle Update yapın.
Qrzlembir Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #5 DarkDeler dedi: BIOS'u sıfırlayın flashi arkaya anakarta takin öyle Update yapın. Genişletmek için tıkla... Akşam eve gidince deneyeceğim flash arkada takılı zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2025
DarkDeler dedi: BIOS'u sıfırlayın flashi arkaya anakarta takin öyle Update yapın. Genişletmek için tıkla... Akşam eve gidince deneyeceğim flash arkada takılı zaten.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #6 Qrzlembir dedi: Akşam eve gidince deneyeceğim flash arkada takılı zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS sıfırlayıp yapın genelde XMP veya bazi ayarlar engelliyor.
Qrzlembir dedi: Akşam eve gidince deneyeceğim flash arkada takılı zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman BIOS sıfırlayıp yapın genelde XMP veya bazi ayarlar engelliyor.
Qrzlembir Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #7 Q flash portunu nasıl bulurum? Qrzlembir dedi: Q flash portunu nasıl bulurum. Genişletmek için tıkla... USB olarak herhangi bir yere taksam da oluyor mu?
Q flash portunu nasıl bulurum? Qrzlembir dedi: Q flash portunu nasıl bulurum. Genişletmek için tıkla... USB olarak herhangi bir yere taksam da oluyor mu?