sucukluyumurta23 Femtopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 Seleamlar. Ben yeni sistem topladım. Her şey tamam Windows'u da kurdum fakat internete bağlanamıyorum. Çıkmıyor. Ethernet kablom yok kablosuz olarak bağlanmak istiyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2025
Seleamlar. Ben yeni sistem topladım. Her şey tamam Windows'u da kurdum fakat internete bağlanamıyorum. Çıkmıyor. Ethernet kablom yok kablosuz olarak bağlanmak istiyorum. Ne yapabilirim?
KS KS sucukluyumurta23 Femtopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #11 Nurettin bey dedi: Ethernet lan kablosunda veya modem girişinde sorun olabilir ayrıca anakartında Wi-Fi yok olmadığı içinde Wi-Fi olarak bağlanamazsın. Genişletmek için tıkla... Kanka lan kablosunu takıcam Artı 0 Eksi
Nurettin bey dedi: Ethernet lan kablosunda veya modem girişinde sorun olabilir ayrıca anakartında Wi-Fi yok olmadığı içinde Wi-Fi olarak bağlanamazsın. Genişletmek için tıkla... Kanka lan kablosunu takıcam
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.123 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Ekim 2025 #12 sucukluyumurta23 dedi: Hocam evde LAN kablosu var prizin yanında girişi var taktım fakat algılamadı. Genişletmek için tıkla... Realtek sürücüleri kurulmuş vaziyette mi? Artı 0 Eksi
sucukluyumurta23 dedi: Hocam evde LAN kablosu var prizin yanında girişi var taktım fakat algılamadı. Genişletmek için tıkla... Realtek sürücüleri kurulmuş vaziyette mi?
KS KS sucukluyumurta23 Femtopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #13 die dedi: Realtek sürücüleri kurulmuş vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Hayır die dedi: Realtek sürücüleri kurulmuş vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Kanka acaba pirizin lan kablo bölümü açık olmama ihtimali varmı Artı 0 Eksi
die dedi: Realtek sürücüleri kurulmuş vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Hayır die dedi: Realtek sürücüleri kurulmuş vaziyette mi? Genişletmek için tıkla... Kanka acaba pirizin lan kablo bölümü açık olmama ihtimali varmı
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.123 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Ekim 2025 #14 sucukluyumurta23 dedi: Hayır Kanka acaba pirizin lan kablo bölümü açık olmama ihtimali varmı Genişletmek için tıkla... İki ucun birleşmesinden mi bahsediyorsunuz? Onu ancak test cihazı ile test edebilirsiniz lakin ilk denemeniz Realtek sürücülerinin kurulumu olsun. Artı 0 Eksi
sucukluyumurta23 dedi: Hayır Kanka acaba pirizin lan kablo bölümü açık olmama ihtimali varmı Genişletmek için tıkla... İki ucun birleşmesinden mi bahsediyorsunuz? Onu ancak test cihazı ile test edebilirsiniz lakin ilk denemeniz Realtek sürücülerinin kurulumu olsun.